Foştii rapidişti au vorbit despre situaţia Rapidului. "Sîntem vai de capul nostru!"

Decizia privind falimentul Rapidului a fost amînată de Curtea de Apel Bucureşti pentru data de 24 august, iar Rică Răducanu, fostul mare jucător al echipei din Giuleşti, a devăluit ce discuţie a purtat cu Valerii Moraru şi cu Dinu Gheorghe.

"Nici nu ştiu ce să spun. Noi trebuie să începem campionatul. Trebuie să vină cineva stabil la echipă. Eu am vorbit cu Valerii Moraru şi mi-a spus că nu poate să ţină singur echipa. I-am transmis că ar fi păcat să de ducem şi noi pentru că o să mai rămînă doar Steaua şi Dinamo. Nu mai e ce a fost.

Eu am vorbit cu Vamă (n.r. Dinu Gheorghe) şi mi-a spus că sînt posibilităţi bune să fim o echipă fruntaşă în Liga 1. Nimeni nu o să bage bani într-o echipă din ligile inferioare, ci într-o echipă care joacă în Liga 1, în Liga Campionilor sau Liga Europa.

Noi sîntem vai de capul nostru. Nu trebuie să investească fanii în echipă, ci să vină cineva care are putere. Îţi trebuie bani să rezişti şi în liga a 5-a. Dacă pleci din primul eşalon îţi trebuie bani să creşti juniori", a spus Rică Răducanu.