News

Turcu, la ieşirea de la DNA: ”Vova Cohn va suporta consecinţele în instanţă!”

UPDATE 14:00 / La scurt timp după ce a ieşit de la sediul DNA, unde a fost audiat în legătură cu presupusul blat Dinamo - Lazio, urmat de transferul lui Ştefan Radu la echipa italiană, Vasile...
24.02.2015 | 10:34
Turcu, la ieşirea de la DNA: ”Vova Cohn va suporta consecinţele în instanţă!”

UPDATE 14:00 / La scurt timp după ce a ieşit de la sediul DNA, unde a fost audiat în legătură cu presupusul blat Dinamo – Lazio, urmat de transferul lui Ştefan Radu la echipa italiană, Vasile Turcu a declarat, pentru FANATIK.RO: ”Procurorii m-au întrebat de contract, l-am arătat, au văzut şi ei că este corect. A aruncat unul cu praf în ochi şi gata. Să vină să demonstreze cine a făcut sesizarea. Dacă Vova Cohn are vreo informaţie, să spună, că doar el a zis, nu?, de blat. Dar dacă nu are, atunci o să suporte consecinţele. O să-l acţionez în judecată şi eu, dar şi alţii, pentru că e vorba de imaginea noastră, pe care a defăimat-o. O să suporte despăgubiri pe care o să le cerem! Dar, dacă are dovezi, să vină să le arate, eu m-aş bucura”, a tunat Vasile Turcu. ”Eu nu vreau să sufere acum copilul ăla, Ştefan Radu, care s-a remarcat acolo, la Lazio, joacă bine. Contractul dintre Dinamo şi Lazio a fost făcut perfect legal”, a încheiat fostul acţionar dinamovist.

Vasile Turcu este audiat de către procurorii DNA într-un dosar privind transferul unui jucător. Vasile Turcu a facut o dezvăluire, după ce DNA a anunţat ca investighează un posibil blat la meciul cu Lazio Roma din 2007.

Vasile Turcu a spus, în urmă cu o săptămînă, că preşedintele clubului italian, Claudio Lotito, i-a propus să încaseze bani negri în transferul lui Ştefan Radu, de la Dinamo la Lazio, efectuat după meciul direct din Liga Campionilor. “Eu am fost cu Borcea şi cu Becali la Lazio, am semnat contractul cu ăla (Lotito – n.red.). Mi s-a propus şi mie să-mi dea bani şi aşa şi aşa. Am refuzat. Am zis că eu vreau totul pe hîrtie. S-a încercat. Adică, am dedus eu că nu vor să mai plăteasca TVA-ul. Am semnat contractul la 5 dimineaţa”, a spus Turcu pentru ProSport.

Scandalul a început după ce fotbalistul Cristi Pulhac a declarat că a avut suspiciuni la acel meci. Ulterior, fostul acţionar dinamovist Vladimir Cohn a spus că blatul a fost făcut de Cornel Dinu şi Cristi Borcea, iar preţul a fost transferul lui Radu la Lazio Roma, cîteva luni mai tîrziu.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri