ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fostul antrenor al lui Florin Niță, dezvăluiri despre titularul naționalei: ”Când intră pe teren, se transformă”

Autor: Traian Terzian | 02.04.2021 | 10:05
Fostul antrenor al lui Florin Niță, dezvăluiri despre titularul naționalei: ”Când intră pe teren, se transformă”
Antrenorul de portari Eugen Nae a făcut câteva dezvăluiri despre actualul titular al echipei naționale a României, Florin Niță, pe care l-a pregătit o perioadă la FCSB, și a spus că acesta se transformă total în momentul în care intră pe teren. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul de portari Eugen Nae a făcut câteva dezvăluiri despre actualul titular al echipei naționale a României, Florin Niță, pe care l-a pregătit o perioadă la FCSB, și a spus că acesta se transformă total în momentul în care intră pe teren.

ADVERTISEMENT

Niță a fost desemnat cel mai bun portar din Grupa J a preliminariilor CM 2022, după încheierea partidelor din primele trei etape.

Fostul mare portar Helmuth Duckadam precizat și că Niță a făcut în fața Germaniei meciul carierei.

Dezvăluiri incredibile despre Florin Niță făcute de fostul său antrenor

După ce Florin Niță a făcut meciuri memorabile în startul campaniei de calificare la CM 2022, Eugen Nae, cel care l-a avut sub comandă la FCSB pe când era antrenor cu portarii, a dezvăluit că acesta este un băiat liniștit, dar care se transformă când începe meciul.

ADVERTISEMENT

”Niță este un băiat foarte cuminte, așa era și înainte. Foarte respectuos și muncitor. Când intră pe teren, se transformă. El este un băiat de foarte mare bun simț, dar pe teren este un nebun. El este căsătorit cu o fată din Periș, de mulți ani. Sunt o familie deosebită, foarte bună”, a declarat Nae pentru as.ro.

Tătărușanu punea întrebări la fiecare antrenament

Eugen Nae a povestit și cum au decurs primele zile după ce fostul titular al naționelei, Ciprian Tătărușanu, a ajuns la FCSB: ”Tătărușanu, un băiat foarte inteligent și un portar foarte bun. Când am ajuns prima dată la Steaua, i-am prezentat ce și cum. Înainte de fiecare antrenament îi strângeam pe toți și le spuneam ce facem.

El mă întreba tot timpul, pentru ce facem asta, asta, asta. M-a întrebat timp de două săptămâni de zile, i se părea ciudat. Mă întreba, dar de ce facem antrenamentul ăsta. Facem asta pentru că tu ești foarte înalt, ai probleme acolo, acolo.

ADVERTISEMENT

Și după două săptămâni eu am continuat să-i explic, dar el mi-a zis că nu mai e nevoie, are încredere în mine, a văzut că tot ce facem, facem bine. A ajuns un monstru sacru al portarilor”.

Arlauskis, cel mai nebun portar

Fostul portar Eugen Nae l-a avut sub comanda sa și pe Giedrius Arlauskis și este de părere că actualul jucător de la CFR Cluj este cel mai nebun dintre toți: ”Arlauskis este cel mai nebun, de departe.

ADVERTISEMENT

Este senzațional, ca portar, ca om. Dar e nebun. El are tot timpul chestia asta de conflict. Mi-a spus, eu nu pot să stau, trebuie să mă cert cu cineva. E un portar extraordinar”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!