Fotbal international

Fostul antrenor al lui Ianis de la Genk, atac subtil la Gică Hagi: „Unele persoane din jurul lui ar trebui să învețe să fie mai răbdătoare”

18.04.2020 | 14:48
Fostul antrenor al lui Ianis de la Genk atac subtil la Gica Hagi Unele persoane din jurul lui ar trebui sa invete sa fie mai rabdatoare
ADVERTISEMENT

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Genk, a vorbit despre situația lui Ianis în vederile echipei belgiene și a lansat un atac subtil la Gică Hagi, despre care spune că nu a fost răbdător.

Fostul antrenor al lui Ianis de la Genk, atac subtil pentru Gică Hagi

Felice Mazzu, fostul antrenor al lui Ianis Hagi, a vorbit despre situația lui Ianis Hagi de la Genk și nu crede că românul trebuie vândut: Dacă aș fi fost încă antrenorul lui Genk, cu siguranță l-aș fi păstrat.

ADVERTISEMENT

Poate deveni un jucător important în viitor. Sunt convins că Ianis poate avea succes în fotbalul din Belgia.

Mai trebuie să crească din punct de vedere fizic pentru a avea o explozie. Dar tehnic… n-am văzut în viața mea pe cineva atât de bun cu mingea, cu ambele picioare. Stâng sau dreptul, nu vezi diferența”.

ADVERTISEMENT

Problema lui Ianis Hagi

Felice Mazzu crede că cea mai mare problemă a lui Ianis este tatăl său despre care spune că nu are răbdare: „Singura problemă a lui Ianis este ca anumite personaje din jurul său ar trebui să învețe să fie răbdătoare”.

Între timp, publicația Todo Fichajes anunță că Lazio a început deja negocierile pentru Ianis Hagi, care mai așteaptă să vadă dacă Rangers nu va achita suma de 5.000.000 de euro pentru a-l transfera definitiv.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, fostul antrenor al FCSB-ului, e convins că Ianis Hagi s-ar potrivi foarte bine în echipa lui Lazio: Pentru Ianis Hagi cel mai important este să joace. La Rangers a avut evoluții bune, a jucat constant. Mi-ar plăcea să ajungă la o echipă ca Lazio.

În sistemul pe care îl joacă Simone Inzaghi la Lazio, un 3-5-1-1, el ar fi jucătorul din spatele vârfului, s-ar potrivi foarte bine, dar campionatul Italiei este foarte puternic, el a mai fost acolo, dar era foarte tânăr”.

ADVERTISEMENT
  • 4.500.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com