Simona Halep

Fostul antrenor al lui Roger Federer, dezvăluire despre Simona Halep: ”Se sfătuiesc foarte des”

27.04.2019 | 08:45
Fostul antrenor al lui Roger Federer dezvaluire despre Simona Halep Se sfatuiesc foarte des

Fostul antrenor al lui Roger Federer, Paul Annacone, a făcut o dezvăluire despre relația dintre Simona Halep și fostul ei tehnician Darren Cahill. Australianul a luat decizia de a pune capăt colaborării cu cea mai bun jucătoare din România la finalul sezonului trecut, dar cei doi au rămas foarte buni prieteni și antrenorul nu scapă niciun moment pentru a-și felicita fosta elevă.

Fostul antrenor al lui Roger Federer, dezvăluire despre Simona Halep: ”Nu ia decizii majore fără să-l consulte”

”Darren Cahill vorbește în continuare cu Simona. Ei au o relație foarte bună și se sfătuiesc foarte des. Simona nu ia decizii majore fără să-l consulte, respectul reciproc este uriaș”, a dezvăluit fostul antrenor al lui Roger Federer, Paul Annacone, despre relația dintre Simona Halep și Darren Cahill la aproximativ șase luni de la încetarea colaborării dintre cei doi.

”În plus, Simona știe cum să câștige, este de mult timp la nivel înalt. Mi se pare inteligent că a luat această decizie, că și-a luat o pauză și că și-a dat seama de ce are nevoie. Este o jucătoare grozavă și nu văd niciun motiv pentru care nu va rămâne la un nivel înalt”, a mai spus Paul Annacone pentru Tennis Channel, după ce Simona Halep a decis să se retragă de la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep și Darren Cahill în timpul unui antrenament
Simona Halep și Darren Cahill în timpul unui antrenament

Halep a pierdut locul 2 WTA

Extrem de dezamăgită după înfrângerea suferită de România în întâlnirea cu Franța din semifinalele Fed Cup, Simona Halep a hotărât să-și ia o săptămână de pauză și a renunțat să mai participe la turneul de la Stuttgart, urmând să revină pe teren la competiția de la Madrid. Retragerea de la Porsche Tennis Grand Prix i-a adus româncei o coborâre de un loc în clasamentul WTA, ea fiind depășită de cehoiaca Petra Kvitova.

După despărțirea de Darren Cahill, Simona Halep a început anul fără antrenor, dar a decis ca la finalul Australian Open să înceapă o colaborare cu belgianul Thierry van Cleemput. Asocierea dintre cei doi nu a mers foarte bine, iar decizia de a întrerupe coabitarea a venit normal. După o nouă perioadă fără antrenor, fostul lider mondial a hotărât să apeleze la Daniel Dobre, omul care a mai ajutat-o și la începutul carierei.