Fotbal international

Fostul antrenor al Rapidului, Jose Peseiro, numit antrenor la Sporting Lisabona

Autor: Claudiu Surmei | 01.07.2018 | 10:56
Jose Peseiro este noul antrenor al lui Sporting Lisabona

Sporting încearcă să treacă peste problemele din ultimul timp. Portughezii l-au numit în funcția de antrenor pe fostul tehnician al Rapidului, Jose Peseiro.

După ce l-au numit pe Sinisa Mihajlovic în funcția de antrenor, iar apoi l-au demis la 8 zile distanță, portughezii și-au găsit în sfârșit un tehnician care să le convină. Este vorba despre fostul antrenor al Rapidului, portughezul Jose Peseiro. Acesta a mai antrenat la Sporting Între 2004 și 2005, când a ajuns până în finala Cupei UEFA, pe care a pierdut-o în fața rușilor de la ȚSKA Moscova.

Peseiro a semnat un contract valabil un an, având opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Portughezul a mai antrenat la Uniao Santarem, Uniao Montemor, Oriental, Nacional, Real Madrid (secund), Sporting Lisabona, Al-Hilal, Panathinaikos Atena, Rapid București, Arabia Saudită, Sporting Braga, Al-Wahda, Al Ahly, FC Porto, Sporting Braga, Al-Sharjah și Vitoria Guimaraes.

Jose Peseiro este noul antrenor al lui Sporting

În vârstă de 58 de ani, Jose Peseiro semnează cu echipa din Lisabona într-o perioadă foarte tulbure. Jucătorii au fost atacați de ultrași în cantonament, iar unii dintre cei mai experimentați dintre ei au anunțat că vor pleca de la club. Președintele clubului a fost demis, iar la scurt timp a fost demis și antrenorul numit în funcție de doar 8 zile. După o perioadă de haos, aducerea lui Peseiro la echipă este primul pas înainte. Portughezul a antrenat la Rapid București între iunie 2008 și ianuarie 2009.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!