Cele mai citite

Ce mutare! Fostul antrenor de la CSM Bucureşti va pregăti o naţională de top. Un român va fi în staff

Fostul antrenor al echipei CSM Bucureşti, Per Johansson, a preluat una dintre naţionalele puternice ale Europei. Antrenor secund va fi un român.
19.11.2017 | 15:12
Ce mutare! Fostul antrenor de la CSM Bucureşti va pregăti o naţională de top. Un român va fi în staff
ADVERTISEMENT

Per Johansson a preluat naţionala de handbal fete a Muntenegrului. Dragan Adzici, antrenorul care a câştigat titlul european, dar şi argintul olimpic la Londra, a demisionat de la naţională după ce mai multe jucătoare au spus că nu vor mai veni la convocări dacă va rămâne Adzici. 

Printre jucătoarele nemulţumite au fost şi vedetele Katarina Bulatovici şi Jovanka Radicevici. Per Johansson este deja la Podgorica, acolo unde va începe pregătirea pentru Campionatul Mondial din Germania. 

ADVERTISEMENT

Adi Vasile, secund la CSM şi la naţionala Muntenegrului 

Ziarele din Suedia au anunţat că Per Johansson va fi ajutat pe banca Muntenegrului de Adrian Vasile, cel pe care l-a avut ca ajutor şi la CSM Bucureşti: “Cu Adi Vasile am colaborat excelent la CSM Bucureşti. Va merge cu mine în Muntenegru”, a declarat Per Johansson pentru sportbladet. Vasile este secund şi acum la CSM Bucureşti, colaborând cu Helle Thomsen. 

ADVERTISEMENT

Muntenegru face parte la Campionatul Mondial din grupa C alături de Danemarca, Rusia, Brazilia, Japonia şi Tunisia. Campionatul Mondial de Handbal va avea loc între 1 şi 18 decembrie în Germania. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri