Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fostul antrenor de la FCSB analizează bijuteria de gol a lui Edjouma. „Numai el poate da pasa aceea!” Cine a greșit de la CFR Cluj. Video exclusiv

Nicolae Dică a analizat la FANATIK SUPERLIGA golul marcat de Malcom Edjouma în meciul CFR Cluj - FCSB 0-1. Fostul antrenor al roș-albaștrilor l-a lăudat pe Tavi Popescu.
06.02.2023 | 17:59
Fostul antrenor de la FCSB analizeaza bijuteria de gol a lui Edjouma Numai el poate da pasa aceea Cine a gresit de la CFR Cluj Video exclusiv
Jucătorii celor de la FCSB se bucură după golul marcat cu CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 1-0 meciul cu CFR Cluj, victorie care aprinde SuperLiga la vârf. Roș-albaștrii au marcat în minutul 89 prin Edjouma, după o combinație de efect cu Octavian Popescu.

Fostul antrenor de la FCSB analizează bijuteria de gol a lui Edjouma: “Scărița a fost senzațională”

Fostul antrenor al roș-albaștrilor, Nicolae Dică, a analizat la FANATIK SUPERLIGA DE HORIA IVANOVICI bijuteria de gol marcată de FCSB, lăudând calitatea celor doi jucători care au făcut faza:

ADVERTISEMENT

A fost senzațională faza golului. Au fost doi jucători la cinci sau șase de la CFR Cluj. Edjouma a recuperat mingea și a făcut o progresie cu mingea la picior, demarcarea lui Tavi în spatele fundașilor și apoi acea pasă în spate pentru Edjouma, nu poate să o dea oricine. 

Execuția lui Edjouma, scărița, a fost senzațională. Cred că marea greșeală acolo e a lui Cristi Manea. În momentul în care se pasează pentru Tavi Popescu, dacă ține linia, cred că ar fi fost 2-3 metri în offside.

ADVERTISEMENT

Dar el s-a dus după Tavi Popescu. Dar golul este o bijuterie. Ce au făcut acolo 2 contra 5 adversari, într-adevăr”, a spus Dică la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

“Tavi Popescu poate deveni un jucător important și pentru echipa națională”

“Dicanio” susține că Tavi Popescu este unul dintre cei mai valoroși jucători din SuperLiga și spune că este fanul celor de la FCSB în lupta pentru titlu, deși nu a plecat în cele mai bune condiții de la echipă:

ADVERTISEMENT

“Tavi Popescu este unul dintre cei mai valoroși jucători din SuperLiga. Dar mai poate crește. L-am antrenat și eu zic că poate deveni un jucător important și pentru echipa națională. Este unul dintre jucătorii care ia acțiuni individuale, are finalizare, este jucător de ultima pasă și ne lipsesc acești jucători. 

Au început să fie pe cale de dispariție, «decarii», cum îmi place și mie să le zic. Îl cunosc pe Edjouma și cred că este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Da, ar fi fost o mare pierdere dacă ar fi plecat.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să câștige FCSB titlul, dar va fi un campionat strâns și se luptă cu CFR Cluj, Craiova, Farul, Rapid, echipe foarte bune”, a spus fostul antrenor al celor de la FCSB.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT