Fotbal international

Fostul atacant columbian Faustino Asprilla, derapaj religios. „Când fac amor, mă aplaudă și cei 12 Apostoli din icoana pe care o am în cameră!”

11.06.2020 | 17:10
Fostul atacant columbian Faustino Asprilla derapaj religios Cand fac amor ma aplauda si cei 12 Apostoli din icoana pe care o am in camera
ADVERTISEMENT

Fostul internațional columbian Faustino Asprilla, atacantul echipelor Parma și Newcastle, a fost un jucător extrem de percutant, dar în același timp și un caracter foarte greu de stăpânit de către antrenori.

Faustino Asprilla a blasfemiat apostolii referindu-se la potența sa masculină

Jucătorul mărturisește cu nonșalanță numeroasele sale ieșiri în decor din perioada când se afla în plină glorie, multe obiceiuri păstrându-le și după ce și-a încheiat cariera.

ADVERTISEMENT

Intervievat de una dintre cele mai în vogă influenceri din țara sa, Marcela Reyes, în cursul unui Live pe Instagram, Asprilla a șocat declarând că și acum, la 50 de ani, este la fel de performant sexual ca în tinerețe și are în cameră o icoană cu cei 12 Apostoli (probabil Cina cea de Taină), iar aceștia aplaudă și ei la spectacolul oferit.

„În camera mea există o imagine cu cei doisprezece Apostoli și când fac dragoste aplaudă și ei”. O declarație care a șocat-o pe Marcela Reyes, care nu se aștepta la asemenea declarație.

ADVERTISEMENT

Faustino a vorbit despre ce s-a întâmplat în 1996, înaintea unui meci foarte important dintre Columbia și Chile: „Îmi amintesc că am adus o fată cu mine în cameră, în hotel, și ca întotdeauna asta m-a făcut foarte rău … Adică, a doua zi când a fost meciul nu am mai putut marca mai mult de trei goluri!”

A parat lejer o întrebare indecentă

Aceste declarații făcute cu atâta siguranță pe tema bărbăției sale de Asprilla au determinat-o pe Marcela Reyes să pună o întrebare fără perdea, legată de mărima bijuteriei columbianului.

ADVERTISEMENT

Răspunsul a venit imediat, fostul jucător fiind foarte relaxat, deși întrebarea nu era tocmai una care să încânte un bărbat. “Crezi că sunt unul dintre cei care stă să se măsoare? Unul dintre cei care verifică în fiecare zi dacă este mai lung sau mai scurt? Aceste lucruri le fac cei care nu sunt sigur de ei înșiși. Și eu, vă asigur, n-am avut niciodată nevoie să stau cu metrul în mână”.

S-a oferit să doneze prezervative pe timp de pandemie

Faustino Asprilla și-a exasperat antrenorii prin faptul că nu a dus niciodată o viață sportivă exempalră, fiind văzut frecvent în cluburile de noapte și în cele de striptease la ore foarte înaintate, chiar și înainte de meciuri.

ADVERTISEMENT

În primăvara acestui an, Faustino Asprilla a ieșit încă o dată în prim-plan, oferindu-se să doneze pe timp de pandemie foarte multe prezervative, pentru că izolarea este cel mai bun mijloc de a sta și a face dragoste de foarte multe ori.

ADVERTISEMENT