Sport

Fostul avocat al FCSB regretă că a reprezentat clubul în procesul pentru palmares cu CSA Steaua: „Ei au palmaresul care contează”

Virgil Boglea, fostul avocat al FCSB, a dezvăluit că regretă că a reprezentat echipa lui Gigi Becali în procesul privind palmaresul cu CSA Steaua București.
21.06.2024 | 09:10
Fostul avocat al FCSB regreta ca a reprezentat clubul in procesul pentru palmares cu CSA Steaua Ei au palmaresul care conteaza
Virgil Boglea regretă că s-a implicat în procesul dintre FCSB și CSA Steaua București. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Virgil Boglea a obținut o mare victorie în instanță în procesul în care Mario Iorgulescu era la un pas să fie condamnat la 13 ani de închisoare cu executare. Avocatul a vorbit și despre ultimul mare proces pe care l-a pierdut în speța FCSB vs. CSA Steaua București.

Virgil Boglea nu se mai gândește să reprezinte FCSB în instanță: „Respect și accept decizia instanței”

Virgil Boglea a fost întrebat de reporterii FANATIK despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București, însă avocatul a spus clar și răspicat: „Eu am spus clar că nu mă mai ocup de la pronunțarea soluției în procesul cu privire la palmares. Nici de cel de la EUIPO. Nu că nu mă mai interesează, că aș fi ipocrit să spun asta”.

ADVERTISEMENT

Fostul avocat al FCSB și-a recunoscut fair-play înfrângerea: „Știu că instanța a dat o decizie în această speță, o respect și o accept. Înseamnă că raționamentele pe care le-am expus noi atunci au fost greșite și palmaresul din 1947 în 1998, adică cel care contează, este în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua”.

Virgil Boglea regretă că a reprezentat FCSB în procesul pentru palmares cu CSA Steaua București: „Nu îmi reproșez nimic juridic”

Virgil Boglea a lăsat de înțeles că regretă că s-a implicat în acest proces: „Eu din perspectivă juridică nu îmi reproșez nimic. Personal, poate că îmi reproșez. (n.r. Că v-ați implicat sau în ce sens?) Probabil că da”, a mai spus fostul avocat al FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul avocat al campioanei României a recunoscut că CSA deține palmaresul Stelei, chiar dacă vestea i-a nemulțumit pe fanii FCSB: „Din octombrie 2023 m-a făcut nu neapărat să reevaluez situația în care ne aflăm, dar să reevaluez poziția pe care am manifestat-o public în ultimii patru ani de zile. Un lucru e cert: o instanță a hotărât ceva […].

Odată cu decizia asta cumva mi-am dat seama că eu până la urmă sunt avocat. Eu nu am cum să mă dau înapoi de la principiile care mi-au creat parcursul profesional și cărora le-am jurat credință odată cu intrarea în profesia pe care o exercit și în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

„Palmaresul este cel mai important element de identificare al unei echipe”

Și unul dintre principiile astea vizează împrejurarea că, ceea ce este judecat definitiv, prezintă adevărul. Adică ceea ce e judecat are valoare de adevăr […] Și instanța ne-a spus că palmaresul unei echipe ține strict de echipa respectivă.

Dacă s-a schimbat forma de organizare, nu poate fi o trecere tacită de la unii la alții, indiferent dacă există sau nu un act expres în cauză. Eu nu pot să fac altceva în postura profesională în care mă aflu decât să accept o asemenea soluții.

ADVERTISEMENT

Nu am cum să fiu ipocrit și să spun că nu mă interesează hotărârile instanțelor judecătorești. Pentru mine, palmaresul este cel mai important element de identificare a unei echipei”, a mai spus Virgil Boglea  în emisiunea lui Gabi Safta de pe canalul de YouTube „Templul Sportului”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Gustul amar din vinete, coșmarul gospodinelor. Ponturi de la marii bucătari
Gustul amar din vinete, coșmarul gospodinelor. Ponturi de la marii bucătari
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul