Life

Fostul Cristinei Cioran, scandal cu Poliția. A luat amendă după amendă: „Un mizilic. Am bani grămadă”

Alex Dobrescu, tatăl fetiței Cristinei Cioran, sfidător la adresa agenților de Poliție care l-au amendat pentru deranjarea liniștii publice.
11.11.2022 | 10:53
Fostul Cristinei Cioran scandal cu Politia A luat amenda dupa amenda Un mizilic Am bani gramada
Fostul iubit al Cristinei Cioran, amenzi pe bandă rulantă din partea Poliției. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Dobrescu, fostul Cristinei Cioran- după spusele ei-, actualul- după cum susține el-, a dat o petrecere de pomină în Capitală, iar Poliția a fost nevoită să intervină. Bărbatul nu doar că s-a arătat complet neinteresat de amenzile și avertismentele primite, dar i-a și sfidat pe agenți sosiți la fața locului.

Fostul Cristinei Cioran, în scandal cu Poliția. Nu s-a uitat la bani și amenzile nu i-au stricat pofta de distracție

Alex Dobrescu a făcut declarații controversate în ultima sa apariție televizată de la Antena Stars. Deși recent Cristina Cioran a confirmat pentru FANATIK că ei s-au despărțit, bărbatul continuă să spună că se vor căsători.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el a pus deja la punct detaliile și știe că petrecerea va avea loc la Loft, iar luna de miere la Băile Herculane. Întrebat dacă a ales acest loc pentru că mama fetiței lui sufere de reumatism, el a oferit un răspuns neașteptat.

„Nu, suferă de ea”, a spus Alexandru Dobrescu la Antena Stars.

Bărbatul a mai adăugat și că vedeta este foarte orgolioasă, de unde și anunțul separării, care din punctul său de vedere a fost doar o glumă, dar că rolul său este să o îmbuneze. Toate aceste afirmații au fost făcute din cadrul unei petreceri zgomotoase pe care a organizat-o în Capitală și care i-a cam deranjat pe vecini.

ADVERTISEMENT

Aceștia au sunat la Poliție, iar Alex Dobrescu a fost mai mult decât împăcat cu ideea. A fost ironic la adresa agenților încă de când aceștia au sosit la fața locului.

„Vor să strivească corola de minuni a lumii. Asta vor să facă. Calitățile nu sunt un reproș la adresa defectelor lor. Fericirea nu este un reproș la deznădejdile altora”, așa și-a primit Alex Dobrescu musafirii nepoftiți.

ADVERTISEMENT

Reacția fostului iubit al Cristinei Cioran după ce a primit amendă: „Un mizilic”

Polițiștii l-au avertizat pe Alex Dobrescu că dacă nu oprește petrecerea, va primi o amendă de 1500 de lei la fiecare 10 minute, sumă insignifiantă pentru fostul iubit al Cristinei Cioran.

„Am bani mulți rău de tot. Ce contează? E o muscă insignifiantă amenda. Bine, e un mizilic. E cât șpaga pe care o dăm la Loft. Am bani grămadă”, a susținut cu zâmbetul pe buze Alex Dobrescu.

ADVERTISEMENT

În plus, când agenții de Poliție i-au vorbit la persoana a doua le-a atras imediat atenția, iar după plecarea lor a continuat să petreacă, supărat că amenda primită a fost prea mică pentru resursele sale financiare.

„Poliția Română nu știe să folosească pronumele de politețe. 100 de lei avertisment. Mi-au promis 1500 de lei la fiecare 10 minute și mi-au dat 100 de lei”, a spus fostul iubit al Cristinei Cioran

ADVERTISEMENT