ADVERTISEMENT
Life

Fostul cumnat al Mariei Dragomiroiu o atacă pe Elena Merișoreanu în scandalul momentului: „Este o femeie bârfitoare”

Autor: Andreea Stanaringa | 18.03.2021 | 10:08
Fostul cumnat al Mariei Dragomiroiu o atacă pe Elena Merișoreanu în scandalul momentului: „Este o femeie bârfitoare”
Fostul cumnat al Mariei Dragomiroiu o atacă pe Elena Merișoreanu în scandalul momentului: „Este o femeie bârfitoare” Sursa foto: colaj Fanatik

Elena Merișoreanu este atacată de fostul cumnat al Mariei Dragomiroiu, cele două artiste aflându-se într-un scandal de proporții la momentul actual. Bebe Mihu a răbufnit după ce a auzit declarațiile Elenei Merișoreanu despre soția lui. 

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că Maria Dragomiroiu „a luat bărbatul altei femei cu copil”, iar declarația nu a rămas fără replică din partea celor pe care îi acuză. Bebe Mihu a acut o reacție foarte dură după cuvintele spuse de către Elena Merișoreanu și e negat acuzațiile aduse de cântăreață.

Fostul cumnat al Mariei Dragomiroiu a reacționat și el la scandalul momentului, după ce Elena Merișoreanu ar fi spus în cadrul unei emisiuni că fiul lui Bebe Mihu din prima căsătorie a recurs la sinucidere.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, atac din partea familiei Mariei Dragomiroiu

Bărbatul a negat acest lucru și a explicat faptul că fiul lui Bebe Mihu s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate. Acesta ar fi făcut infarct și suferea de obezitate morbidă înainte să se stingă din viață, atunci când avea 160 de kilograme.

„Nu sunt acuzații ce face ea, sunt niște bârfe. Chiar este o femeie bârfitoare. Fiul lui Bebe Mihu avea 160 de kilograme când a murit. Pur și simplu a făcut infarct, i-a explodat inima. Când spui de nepotul meu că s-a sinucis, înseamnă ca ești frustrată.

ADVERTISEMENT

Vreau s-o invit să cântam împreună live. Doamna Merișoreanu e o voce proastă, o spun ca dirijor ce sunt de 18 ani. O bate, o rupe la voce Maria Dragomiroiu. A reușit să păcălească o viață publicul”,  declarat fostul cumnat al Mariei Dragomiroiu la „Xtra Night Show”. 

Fiul lui Bebe Mihu a murit la doar 28 de ani

Impresarul Bebe Mihu a suferit o dramă imensă în urmă cu 11 ani, atunci când fiul său a încetat din viață la o vârstă fragedă, 28 de ani. Mihu Radu Cătălin a murit la Unitatea de Primire Urgențe din Târgu-Jiu în urma unui infarct, apropiații lui susținând că decesul a fost cauzat de problemele cun inima.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, au apărut speculații cum că tânărul consuma substanțe interzise, însă familia lui a negat aceste zvonuri. „Nepotul meu nu a consumat niciodată droguri. Nu îi lipsea nimic şi am avut întotdeauna grijă de el. Tatăl lui, Bebe Mihu, este în America şi nu ştim dacă o să vină la înmormântare.

Cătălin avea probleme cu inima şi de la asta a făcut infarct. Avea 160 de kilograme, iar medicii au zis că nu au mai putut să facă ceva pentru el. Nouă nu ne vine să credem că nu mai este în viaţă”, a declarat mătușa lui Cătălin Mihu pentru Adevărul, după decesul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Bebe Mihu a taxat-o dur pe Elena Merișoreanu

După ce Elena Merișoreanu a acuzat-o pe Maria Dragomiroiu că a luat bărbatul altei femei (n.r. Bebe Mihu), soțul artistei nu s-a mai putut abține și a intervenit în acest scandal.

„Cum vă permiteți să vorbiți de fosta mea familie? Eu și Maria ne-am întâlnit când eram divorțați, iar fosta familie în viața ei nu m-a vorbit de rău. Vă rog, doamna Elena, nu împroșcați cu noroi în familia noatră. Trebuia să vorbiți doar de Maria Dragomiroiu, nu și de familia mea”, a declarat Bebe Mihu la „Acces Direct”. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!