Fostul director sportiv de la Dinamo: “Cred că 80% dintre fotbaliști pariază!”

Ciprian Postolache   
in Sport
07/12/2018, 17:01
Fostul director sportiv de la Dinamo: “Cred că 80% dintre fotbaliști pariază!” GALERIE FOTO
Fază din meciul Dinamo - CFR Cluj 0-3

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Un fost oficial al lui Dinamo șochează! Fost director sportiv al lui “câinilor” timp de un an și jumătate, Cristi Bobar a dezvăluit că în România fotbaliștii care pariază sunt la ordinea zilei. “Cred că 80% dintre fotbaliști pariază. E foarte greu de oprit acest fenomen.”, a spus omul care a ocupat funcția de director sportiv al alb-roșilor în perioada iunie 2013 – ianuarie 2015.

Acum președinte la CSM Reșița, în Liga a 3-a, Cristi Bobar a mai trecut pe la alte două echipe ce au jucat în prima ligă din România, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj, dar și pe la Cetate Deva. Dezvăluirile fostului oficial de la Dinamo, că mulți dintre fotbaliștii din România joacă la pariuri, au fost făcute într-o emisiune a celor de la gsp.

Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo avertizează:”Cred că 80% dintre fotbaliști pariază. E foarte greu de oprit acest fenomen.”

Cristi Bobar a fost director sportiv la Dinamo, dar acum ca președinte al celor de la CSM Reșita, oficialul a recunoscut că pariurile sunt un fenomen în lumea fotbalului. “Cred că 80% dintre fotbaliști pariază. E foarte greu de oprit acest fenomen. Noi vorbim des cu cei din Federație și cu alți oameni de fotbal.”, a spus omul care a stat un an și jumătate în Ștefan cel Mare.

Cristi Bobar (dreapta), alături de Mircea Lucescu și Constantin Anghelache

La Reșita, pentru a opri jucătorii să parieze, președintele Cristi Bobar le-a scris acest lucru negru pe alb. “La Reșița, jucătorii au în contract că, dacă sunt prinși ca pariază sau sunt văzuți într-o casă de pariuri, li se desface contractul pe loc. Toți au semnat aceste acte. Noi, conducătorii, ce putem face mai mult. Când am venit la Reșița, i-am pus pe jucători să semneze acte adiționale. Au făcut-o toți. Dar sunt alte metode, pot paria online sau prin rude”, a declarat Cristi Bobar pentru gsp.

  • 22 de case de pariuri sunt licențiate în România de către ONJN
Închide ×