Fotbal international

Fostul doctor al lui PSG face dezvăluiri despre condiţia fizică a lui Neymar: “Piciorul lui e prea slab!”

16.08.2019 | 10:05
Fostul doctor al lui PSG face dezvaluiri despre conditia fizica a lui Neymar Piciorul lui e prea slab

Fostul doctor al lui PSG face dezvăluiri despre condiţia fizică a lui Neymar. Doctor Eric Rolland a fost medicul campioanei Franţei şi el atrage atenţia asupra faptului că brazilianul are o anumită fragilitate fizică, periculoasă pentru continuarea carierei sale. În opinia sa pe Neymar îl pot aştepta oricând una sau mai multe recidive la accidentarea suferită deja în două rânduri la degetul mic al piciorului drept.

Fostul doctor al lui PSG face dezvăluiri despre condiţia fizică a lui Neymar

Momentan, Neymar, care sub nici o formă nu vrea să îşi mai continue contractul la PSG, deşi mai are încă trei ani de stat la Paris, este încă în perioada de recuperare după accidentarea suferită la gleznă înainte de Copa America. Din acest motiv starul Braziliei nici nu a putut fi alături de compatrioţii săi la câştigarea trofeului în această vară.

Însă problema serioasă care îl îngrijorează pe doctorul Eric Rolland este o particularitate a brazilianului care îi poate provoca în continuare mari neplăceri. “Piciorul lui Neymar este mult prea subţire, mult prea slab şi acest lucru favorizează cu uşurinţă o recidivă sau chiar mai multe la metatarsianul cinci (degetul mic), acolo unde jucătorul a fost deja operat în două rânduri (februarie 2018 şi ianuarie 2019).

Neymar a avut deja două operaţii, în februarie 2018 şi în ianuarie 2019

Neymar, disputat de Real Madrid şi Barcelona

Din acest motiv consider că problema sa cea mai serioasă nu a fost nicidecum rezolvată în totalitate şi că, în mod normal, el a trebui să îşi reia activitatea abia după ce are confirmarea unei echipe dee specialişti că nu mai există pericolul unei recidive. La momentul de faţă acest pericol este cât se poate de real şi Neymar se poate reaccidenta oricând.”

În aceste zile PSG caută să rezolve despărţirea de starul brazilian, plătit cu un salariu regesc, 36 milioane euro net anual plus bonusuri. În cursă au rămas doar cele două rivale din Spania, Real Madridşi. mai ales, Barcelona, echipa de unde a plecat Neymar în 2017, pe baza clauzei de eliberare de 222 milioane euro.