Fostul guvernator al Deltei Liviu Mihaiu a recunoscut intervenţiile politice pentru numirea sa

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 10:10
Fostul guvernator al Deltei Liviu Mihaiu a recunoscut intervenţiile politice pentru numirea sa

Liviu Mihaiu, fostul guvernator al Deltei Dunării, a recunoscut că ştia despre intervenţiile politice pentru numirea sa în funcţia de guvernator, însă susţine că a aflat ulterior despre faptul că s-au dat bani pentru ca această numire să aibă loc, potrivit motivării magistraţilor.

Din motivarea magistraţilor reiese că, în declaraţia de martor, Liviu Mihaiu susţine că a fost întrebat de Sorin Ovidiu Vântu dacă vrea funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Acesta a acceptat-o, iar omul de afaceri i-a spus că va aranja lucrurile. Ulterior, mai susţine Mihaiu în declaraţie, a fost chemat la Guvern, unde premierul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, i-a spus că va ajunge guvernator.

În urma unor interceptări reiese, totodată, că Sorin Ovidiu Vântu a făcut demersuri pe lângă Bogdan Olteanu, dar şi că omul de afaceri avea influenţă pe lângă Liviu Mihaiu.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×