Life

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, dezvăluiri în exclusivitate despre situația cântărețului: „Fac apel la domnul Arafat”

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a vorbit pentru FANATIK despre situația marelui artist și a făcut un apel public pentru a fi ajutat.
10.07.2021 | 17:44
Fostul impresar al lui Benone Sinulescu dezvaluiri in exclusivitate despre situatia cantaretului Fac apel la domnul Arafat
ADVERTISEMENT

Benone Sinulescu este internat în Spitalul Județean din Arad, după ce joi a fost găsit inconștient în locuința sa. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a vorbit pentru FANATIK despre ce a aflat el până acum și a făcut un apel public.

Ex-impresarul cântărețului susține că nea Beny avea probleme de sănătate de mai multă vreme, însă ce s-a întâmplat recent nu poate fi trecut cu vederea.

ADVERTISEMENT

Acesta a făcut un apel la șeful SMURD, Raed Arafat, citând niște declarații recente ale acestuia potrivit cărora este atașat de valorile culturale ale țării.

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu: „Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat”

„Fac apel inclusiv la domnul Raed Arafat. Dânsul a spus că iubește valorile culturale românești. Cred că acest om e o valoare națională și va fi tratat ca atare. Sper să se depună toate eforturile. Nu poate fi lăsat așa”, ne-a declarat Ionuț Pavel.

ADVERTISEMENT

Cât despre situația reală a artistului, am încercat să aflăm ce s-a întâmplat, de fapt, cu acesta, și cum poate fi ajutat. Impresarul ne-a mărturisit că a dat sute de telefoane în ultimele zile și a aflat că artistul a căzut de mai multe ori în ultima vreme.

Episodul de joi a fost cel mai grav, iar temerea lui Pavel este că interpretul de muzică folclorică a suferit un atac vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

„Poate se va confirma că a suferit un atac vascular cerebral. El trebuia dus atunci la Urgențe, nu la un centru de îngrijiri pentru bătrâni. Am încredere că se va face bine. Nea Beny are un organism puternic. Muta munții din loc atunci când dorea”, a continuat fostul său impresar.

„A avut mai multe căderi. (…) Familia se pregătea de înmormântare”

„A avut mai multe căderi, din câte știu. E posibil să fi provocat cheaguri de sânge. Nu pot să știu ce a fost acolo, doar ce am aflat dând cel puțin 200 de telefoane. Într-un centru de îngrijiri paleative duci un om sănătos. Acolo merg oaameni care au trecut printr-un AVC, în faza recuperatorie. El trebuia să ajungă la Urgențe”, a mai spus Pavel.

ADVERTISEMENT

Fostul impresar s-a interesat pe tot parcursul ultimelor ore cum a fost tratat cântărețul. Inițial, acesta fusese dus la un centru privat de lângă Arad. Acolo fusese medicat. I se dăduseră pastile ca să îl liniștească, fiind inert.

„Familia se pregătea de înmormântare deja”, ne-a mai spus Ionuț Pavel. Acesta a spus că nu dorește să creeze polemici pe marginea acestui subiect și că se roagă pentru ca marele artist în vârstă de 84 de ani să meargă din nou pe picioarele sale.

A transmis un gând bun și familiei și a declarat că este convins că aceasta face tot posibilul ca muzicianul să fie bine.

 

 

ADVERTISEMENT