Fotbal intern

Fostul impresar Dumitru Tudor, la spital după ce s-a infectat cu Covid-19! ”Ciorbă” este intubat

11.03.2021 | 21:56
Fostul impresar Dumitru Tudor la spital dupa ce sa infectat cu Covid19 Ciorba este intubat
ADVERTISEMENT

Fostul impresar Dumitru Tudor, cunoscut sub porecla ”Mitică Ciorbă”, a ajuns la spital după ce s-a infectat cu Covid-19, iar starea sa de sănătate este destul de gravă.

Infectat cu Covid-19, Dumitru Tudor a ajuns în stare gravă la spital

În vârstă de 66 de ani, Dumitru Tudor se află internat în spital după ce starea sa de sănătate s-a agravat la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Fostul impresar a fost depistat pozitiv în urmă cu două zile, atunci când a și postat un mesaj pe Facebook: ”După un an în care credeam că am scăpat de Covid, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să de-a Dumnezeu să scap cât mai repede”.

Dumitru Tudor spital Covid-19

Însă, ”Mitică Ciorbă” s-a simțit din ce în ce mai rău și a fost transportat de urgență la spital, unde a fost intubat pentru a putea să respire mai ușor.

ADVERTISEMENT

De altfel, fostul impresar a postat și o fotografie de pe patul de spital și a scris: ”Așa sunt acum în spital! Cu Dumnezeu înainte”.

Dumitru Tudor spital Covid-19

În urmă cu o lună, Dumitru Tudor avea o postare controversată în ceea ce privește vaccinurile anti-Covid: ”Cum este posibil ca șefa DSV să se îmbolnăvească de Covid după ce a făcut și al doilea vaccin. Unde este imunitatea? Ce, trebuie să înțeleg că și asta este o vrăjeală a Guvernului?”

ADVERTISEMENT

În urmă cu cinci ani, Tudor, pe atunci manager la ACS Berceni, a fost jefuit, în Bucureşti, în faţa casei sale, de doi indivizi.

Omul de fotbal a fost lovit în cap de hoți, care ceasul şi toţi banii pe care îi avea asupra sa. La întreaga scenă a asistat şi soţia fostului impresar.

ADVERTISEMENT

Fost finanțator al echipei CSO Bragadiru, ”Mitică Ciorbă” a dezvăluit în urmă cu mai bine de doi ani cum jucătorii aranjau meciurile pentru pariuri. De altfel, el a precizat că cele mai multe blaturi din România sunt la Liga 2.

ADVERTISEMENT