ADVERTISEMENT
Fotbal international

Fostul internațional sârb Darko Kovacevic, victima unui atac armat! A fost împuşcat în Grecia şi a scăpat ca prin minune

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 08.01.2020 | 08:07
Fostul internațional sârb Darko Kovacevic, victima unui atac armat! A fost împuşcat în Grecia şi a scăpat ca prin minune
Fostul internațional sârb Darko Kovacevic a fost victima unui atac armat în Atena

Fostul internațional sârb Darko Kovacevic a fost victima unui atac armat în Atena, dar a scăpat ca prin minune.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional sârb Darko Kovacevic, victima unui atac armat

Conform site-ului zougala.gr, Darko Kovacevic a fost victima unui atac armat în apropierea casei sale din cartierul Glyfada al capitalei Greciei, Atena. Atacatorul, un bărbat necunoscut, este căutat de poliția elenă.

Fostul jucător al formației Olympiacos Pireu a povestit că a mers să-și lase mașina în parcarea blocului în care locuiește, iar la un moment dat un bărbat a ieșit dintr-un alt autoturism cu un pistol îndreptat spre el.

ADVERTISEMENT

Kovacevic s-a rănit la picior

”Am văzut un bărbat coborând dintr-o mașină cu o armă întinsă și venind spre mine. M-am aplecat instinctiv spre dreapta în timp ce el a tras. Apoi am alergat, am urcat în vehicul și am dispărut”, a declarat Darko Kovacevic.

În momentul în care s-a aruncat la pământ pentru a evita glonțul tras de atacator, fostul fotbalist în vârstă acum de 46 de ani s-a rănit la piciorul drept și a fost transporat la un spital din Atena pentru a primi îngrijirile necesare.

ADVERTISEMENT

În mașina atacatorului s-a găsit arma

Autoturismul atacatorului a fost găsit ars la aproximativ un kilometru distanță de locul unde a fost atacat Darko Kovacevic. Poliția a găsit o armă în interiorul mașinii, iar aceasta va fi supusă unui examen balistic pentru a se stabili dacă este arma cu care s-a tras asupra fostului fotbalist.

Poliția investighează cazul și caută imagini pe camerele video amplasate pe străzi. Motivul atacului armat rămâne necunoscut, dar polițiștii nu exclud faptul că atacatorul nu a vrut să-l omoare pe Kovacevic, ci doar să-i transmită un ”mesaj”.

ADVERTISEMENT

Kovacevic a fost în conducerea clubului Olympiacos

Darko Kovacevic, care a marcat 10 goluri în 59 de meciuri pentru naționala Serbiei și Muntenegrului, a jucat pentru formațiile Proleter Zrenjanin, Steaua Roșie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus Torino, Lazio Roma și și-a încheiat cariera cu două sezoane la Olympiacos Pireu.

După ce și-a agățat ghetele în cui, Darko Kovacevic a fost directorul departamentului de scounting la formația elenă, iar în 2018 a fost numit director sportiv la Olympiacos Pireu. În prezent, el lucrează la Federația Sârbă de Fotbal.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!