News

Fostul iubit al asistentei din Cluj și-a recunoscut fapta. Criminalul a spus de ce a omorât-o

26.08.2020 | 11:02
Fostul iubit al asistentei din Cluj sia recunoscut fapta Criminalul a spus de ce a omorato
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al asistentei din Cluj a recunoscut în fața oamenilor legii crima odioasă pe care a comis-o.

Muhamed Iman Mustafa, în vârstă de 28 de ani, a fost încă de la început principalul suspect în cazul asistentei ucise luni dimineața. El  a fost adus de poliţişti la Cluj-Napoca, iar acesta a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul se pare că a ucis-o din gelozie pe Ioana Valentina Catargiu. Acesta ar fi refuzat să accepte că fata s-a despărțit de el. Surse din poliție au precizat că fapta îngrozitoare este comisă cu premeditare și din gelozie.

Asistenta din Cluj a fost ucisă de fostul iubit

Asistenta avea doar 30 de ani și s-a stins din viață luni, în jurul orei 3 dimineaţa. Fostul iubit, Muhamed Iman Mustafa, a înjunghiat-o și apoi a fugit spre  casa părintească din satul Poeni, comuna Udeşti, judeţul Suceava.

ADVERTISEMENT

Fata s-ar fi despărțit de curând de criminal, iar acesta a făcut o criză de gelozie. Bărbatul nu s-a împacat cu ideea că asistenta din Cluj vrea să meargă mai departe în viața ei fără el. De altfel, Ioana, începuse o altă relație. Acest lucru a amplificat și mai mult furia criminalului.

Dupa ce a ucis-o, Muhamed s-a urcat în mașină și a plecat în grabă. Anchetatorii au găsit urme de sânge în autoturismul bărbatului, iar în telefonul femeii, numeroase mesaje de ameninţare cu moartea.

ADVERTISEMENT

„Nu avea respirație, nu avea puls periferic. S-au aplicat manevre de resuscitare pentru aproximativ 30 de minute, însă nu a reacționat la aceste manevre. Avea multiple plăgi și mai avea un traumatism cranio-cerebral în zona stângă, lângă urechea stângă,” a afirmat Ciprian Cornea, purtător de cuvânt ISU Cluj

Ioana Valentina Catargiu avea 30 de ani şi era din comuna Stulpicani, judeţul Suceava. Fostul iubit, Muhamed Iman Mustafa, era din comuna suceveană Udeşti. Cei doi au început o relație. După câțiva ani s-au mutat la Cluj, unde Ioana lucra ca asistentă medicală.

ADVERTISEMENT

Crima s-a produs luni dimineața când asistenta se întorcea acasă. A fost atacată în fața scării de fostul ei iubit. Acesta înjunghiat-o și a fugit. Muhamed Iman Mustafaa a mai avut un astfel de comportament violent în 2018. Atunci a fost cercetat într-un dosar pentru agresiune față de o altă fostă iubită careia i-a spart telefonul și a lovit-o.

ADVERTISEMENT
Tags: