News

Fostul iubit al avocatei Monica Cioată, arestat după descoperirea unor dovezi noi. Recent, el s-a cuplat cu altă tânără

La peste un an de când avocata Monica Cioată a căzut de la etajul 6 al unul bloc din Iași, procurorii au descoperit dovezi care au dus la arestarea celui care i-a fost iubit la acea vreme, avocatul Sebastian Felecanu.
17.07.2022 | 18:53
Fostul iubit al avocatei Monica Cioata arestat dupa descoperirea unor dovezi noi Recent el sa cuplat cu alta tanara
Avocatul Sebastian Felecanu, arestat preventiv pentru 30 de zile. Foto: facebook.com/felecanu.sebastian
ADVERTISEMENT

Amintim că în iunie 2021, avocata Monica Cioată a fost găsită zdrobită pe asfalt și îmbrăcată doar în lenjerie intimă și ciorapi. Din cauza impactului violent, tânăra de 26 de ani n-a avut nicio șansă și ar fi murit pe loc.

Sebastian Felecanu a fost arestat

În urmă cu două zile, presa locală scria despre răsturnarea de situație în cazul tinerei avocate despre care s-a spus că era însărcinată când a căzut în gol. În prim-plan era arestarea bărbatului care la acea vreme era iubitul ei, Sebastian Felecanu.

ADVERTISEMENT

Tânăra lucra chiar pentru cabinetul de avocatură deținut de Felecanu, care la începutul lunii iulie anunța că s-a implicat într-o relație cu o tânără blondă.

La rândul ei, femeia care a urmat cursurile Universității de Ştiinţele Vieţii “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi a confirmat pe Facebook că la 5 iulie a început o relație cu Sebastian Felecanu.

ADVERTISEMENT

În prezent, ea este înscrisă la Facultatea de Drept, din cadrul Universității ”Mihail Kogalniceanu” din Iași. Revenind la motivele din spatele arestării avocatului, jurnaliștii de la Antena 3 au dezvăluit că mesajele descoperite de procurori au fost scoase de pe telefonul care i-a aparținut avocatei.

Mesajele de pe telefonul avocatei, descifrate în Germania

Pentru a se ajunge aici a fost nevoie de o procedură tehnică specială, posibilă doar în Germania. Potrivit sursei citate, oamenii legii au descoperit astfel că între cei doi erau multe certuri.

ADVERTISEMENT

Monica îi reproșa lui Sebastian că acorda prea multă atenție femeilor din jur și că avea unele probleme cu alcoolul. Jurnaliștii de la Antena 3 au mai transmis că acele mesaje au determinat arestarea bărbatului pentru 30 de zile. El este acuzat de omor calificat.

În plus, se pare că și expertizele criminalistice arată că Sebastian Felecanu a ucis-o pe Monica Cioată. “În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi formulată în dosarul de urmărire penală nr.1061/P/2021.

ADVERTISEMENT

În baza art. 202, art. 223 alin. 2 şi art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Felecanu Sebastian,(…) în prezent reţinut în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. – art. 189 al. 1 lit. g Cp rap. la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 16.07.2022 şi până la data de 14.08.2022, inclusiv”, se arată într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT