News

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a dus un obiect extrem de important la locul accidentului FOTO

30.04.2019 | 19:28
Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu a dus un obiect extrem de important la locul accidentului FOTO

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a făcut un gest care a cutremurat multe inimi! Bărbatul a dus o cruce de lemn cu numele lui Răzvan Ciobanu pe ea chiar la locul unde celebrul designer vestimentar și-a pierdut viața, luni, în localitatea constănțeană Săcele.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a dus o cruce de lemn în locul unde a murit bărbatul pe care l-a iubit

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a dus crucea pe câmpul unde și-a găsit sfârșitul bărbatul pe care l-a iubit, iar mai apoi a aprins și o lumânare în memoria celui care a fost Răzvan Ciobanu. Cei doi au fost parteneri de viață mai mulți ani, însă relația dintre ei a luat sfârșit în urmă cu aproape un an de zile.

Gestul fostului iubit al lui Răzvan Ciobanu a fost făcut într-o mare discreție, la scurt timp după ce mașina cu care s-a răsturnat Răzvan Ciobanu a fost luată de anchetatori pentru expertiza care va stabili cauzele accidentului. “Fostul prieten al lui Răzvan a fost la locul accindentului să îi pună o cruce din lemn cu numele lui. Este șocat și nu reușește să-și revină după cele întâmplate”, a declarat pentru clik.ro Vica Blochina.

Iubit Razvan Ciobanu
Iubitul lui Razvan Ciobanu a dus o cruce de lemn in locul unde a a murit designerul

Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi

Răzvan Ciobanu se despărțise în urmă cu aproape un an de iubitul său, medic în sistemul privat din București, iar separarea a fost unul cu scandal, mai ales după ce Răzvan Ciobanu a apărut în public, la vremea respectivă, cu mai multe vânătăi provocate de iubit. În ultima vreme, cei doi revenise la sentimente mai bune și luaseră hotărârea să rămână prieteni.

Designerul Răzvan Ciobanu urmează să fie înmormântat joi la Cimitrul Progresul din Capitală. Trupul neînsuflețit al creatorului de modă va fi adus în Capitală și depus la capela cimitirului, unde cei care l-au cunoscut îi pot aprinde o lumânare la căpătâi. Anunțul a fost făcut de Laura Vicol, o bună prietenă a celebrului designer.