News

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat în biserică! S-a prăbușit de durere

02.05.2019 | 13:03
Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu a lesinat in biserica Sa prabusit de durere

Fostul iubit, vizibil afectat de durere, abia s-a ținut pe scările bisericii unde s-a ținut slujba de înmormântare a creatorului. Acesta a fost înmormântat la capela Cimitirului Progresul 1 din București, loc în care ar fi trebuit depuși părinții săi. Peste 100 de vedete au venit să-l conducă pe ultimul drum pe designer

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat în biserică!

Imagini de-a dreptul emoționante au fost surprinse la biserica în care s-a ținut slujba de înmormântare a designerului.  Fosta iubire aa creatorului de modă se clătina în biserică, în cele din urmă, picioarele nu l-au mai ținut. Marius, bărbatul cu care a avut o relație de mai bine de 5 ani suferă enorm din cauza pierderii acestuia. Familia s-a abținut de la comentarii pentru a-și plânge în liniște unicul fiu.

Celebrul designer și iubitul misterior se vedeau ori de câte ori se întâlneau în București. Din informațiile făcute publice de-a lungul vremii, regretatul designer îi mărturisea partenerului său că mer la birou pentru a face bani, apoi pentru a-i cumpăra tot ce își dorește. Pe data de 14 aprilie Răzvan Ciobanu și iubitul său își consumaseră dragostea, căci designerul i-ar fi trimis un mesaj iubitului care pe atunci părea misterior, în care îl întreba dacă ajunge în Capitală.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat la biserică
Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat la biserică

Cauza oficială a morții

 Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Constanța efectuează cercetări privind împrejurările în care a decedat numitul Ciobanu Răzvan în noaptea de 28-29 aprilie 2019. Ancheta vizează circumstanțele producerii accidentului auto în care a fost implicată victima.

Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din județul Constanța, a rulat aproximativ 850 de metri și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți. În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.