News

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat în biserică! S-a prăbușit de durere

02.05.2019 | 13:03
Fostul iubit al lui Razvan Ciobanu a lesinat in biserica Sa prabusit de durere

Fostul iubit, vizibil afectat de durere, abia s-a ținut pe scările bisericii unde s-a ținut slujba de înmormântare a creatorului. Acesta a fost înmormântat la capela Cimitirului Progresul 1 din București, loc în care ar fi trebuit depuși părinții săi. Peste 100 de vedete au venit să-l conducă pe ultimul drum pe designer

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat în biserică!

Imagini de-a dreptul emoționante au fost surprinse la biserica în care s-a ținut slujba de înmormântare a designerului.  Fosta iubire aa creatorului de modă se clătina în biserică, în cele din urmă, picioarele nu l-au mai ținut. Marius, bărbatul cu care a avut o relație de mai bine de 5 ani suferă enorm din cauza pierderii acestuia. Familia s-a abținut de la comentarii pentru a-și plânge în liniște unicul fiu.

Celebrul designer și iubitul misterior se vedeau ori de câte ori se întâlneau în București. Din informațiile făcute publice de-a lungul vremii, regretatul designer îi mărturisea partenerului său că mer la birou pentru a face bani, apoi pentru a-i cumpăra tot ce își dorește. Pe data de 14 aprilie Răzvan Ciobanu și iubitul său își consumaseră dragostea, căci designerul i-ar fi trimis un mesaj iubitului care pe atunci părea misterior, în care îl întreba dacă ajunge în Capitală.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat la biserică
Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat la biserică

Cauza oficială a morții

 Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Municipiului Constanța efectuează cercetări privind împrejurările în care a decedat numitul Ciobanu Răzvan în noaptea de 28-29 aprilie 2019. Ancheta vizează circumstanțele producerii accidentului auto în care a fost implicată victima.

Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din județul Constanța, a rulat aproximativ 850 de metri și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți. În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost...
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost luat de urgenţă în plasament. Părinţii copilei erau datori la cămătari
Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus...
Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Rețetă de prăjitură cu cireșe și iaurt. Cel mai căutat desert în zilele...
Rețetă de prăjitură cu cireșe și iaurt. Cel mai căutat desert în zilele de vară
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”