News

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu e în continuare în şoc! Ce a adus la locul accidentului

02.05.2019 | 08:55
Ce gest a făcut fosstul iubit al lui Răzvan Ciobanu? Ce a adus acesta la locul accidentului?

Creatorul Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața pe data de 29 aprilie într-un accident rutier. Totul s-a petrecut la intrarea în localitatea Săcele. Marius, fostul iubit al disegnerului, a făcut un gest impresionant și discret în locul unde s-a produs accidentul.

Ce gest a făcut fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu la locul accidentului?

Cu toate că Răzvan Ciobanu a rupt relația cu Marius, medic la o clinică privată din București, în urmă cu mai bine de un an, acesta s-a ocupat de crucea care a fost pusă chiar în locul în care a fost găsit trupul neînseflețit al designerului. Vica Blochina, prietenă bună cu creatorul de modă, a mărturisit șocul prin care trece Marius. „Fostul prieten al lui Răzvan a fost la locul accindentului să îi pună o cruce din lemn cu numele lui. Este şocat şi nu reuşeşte să-şi revină după cele întâmplate”, a declarat Vica Blochina pentru Click.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au stabilit că „moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă şi s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală.”

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu s-a ocupat de crucea care se află în locul în care a fost găsit trupul acestuia
Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu s-a ocupat de crucea care se află în locul în care a fost găsit trupul acestuia

Răzvan Ciobanu va fi condus azi pe ultimul drum

“A fost un accident teribil şi din această cauză toată lumea trebuie să poarte centura de siguranţă. Dacă avea centura trăia. A avut un ghinion teribil. Toate rezultatele vor fi făcute publice. Lăsaţi-mă să-l jelesc, e prietenul meu de 27 de ani. Răzvan era un om minunat care era vesel tot timpul, râdea tot timpul”, a declarat avocata sa, Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul în urma unui accident tragic petrecut la intrarea în localitarea Săcele. Autovehiculul în care se afla a ricoșat în câțiva copaci și s-a rotsogolit de mai multe ori.