News

Fostul iubit al Luizei Melencu dezvăluie ce i se întâmpla fetei: “Seară de seară o suna un număr privat”

12.09.2019 | 21:49
Fostul iubit al Luizei Melencu dezvaluie ce i se intampla fetei Seara de seara o suna un numar privat

În fiecare seară, Luiza Melencu era sunată de un număr necunoscut. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fostul ei prieten, Alex. Băiatul a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu fata dispărută din luna aprilie a anului în curs.

Luiza Melencu era sunată de un număr necunoscut

Alex a spus că, în ultima perioadă, cu puţin timp înainte să dispară, Luiza era sunată în timpul nopţii de o persoană cu număr ascuns.

„Eu nu am fost chemat de niciun organ al poliţiei să dau declaraţii. Nu este adevărat că am fost chemat la DIICOT. Nu mi s-a părut nimic ciudat. Doar că o suna un număr privat la 2-3 seara, o suna întruna. Eu nu am băgat de seamă, răspundeam, întrebam cine este şi nu vorbea nimeni. Seară de seară suna.

Luiza Melencu era sunată de un număr necunoscut
Luiza Melencu era sunată de un număr necunoscut. Sursa foto: unica.ro

”Mă gândesc că poate totul a fost premeditat”

Nu ştiu dacă are legătură cu disparţia ei, mă gândesc că poate totul a fost premeditat. Noi ne-am văzut ultima dată pe 12 martie, înainte să plec din ţară. Sâmbăta seara, la ora 09.00, am vorbit ultima dată, pe 13”, a spus Alex, fostul iubit al Luizei Melencu la Acces Direct.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie. Fata se pare că s-aurcat în mașina de ocazie a lui Gheorghe Dincă, care a răpit-o și a dus-o acasă, unde a profitat de ea, apoi ar fi omorât-o, după cum chiar el a recunoscut în fața anchetatorilor.

Acum, Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile și dacă înainte spunea că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, acum spune că nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat. În trecut, i-a plimbat pe anchetatori pe la Dunre, pe unde spunea că a aruncat rămășițele Luizei Melencu. Într-un final, i-a dus la niște resturi umane, despre care ar fi spus că ar fi ”fata din mai”. INML-ul nu a putut însă stabili dacă sunt resturi umane și cui aparțin.