Life

Fostul iubit al Margheritei de la Clejani, din nou la tribunal. Ce le-a cerut tânărul judecătorilor

19.10.2020 | 15:31
Fostul iubit al Margheritei de la Clejani din nou la tribunal Ce lea cerut tanarul judecatorilor
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Margheritei de la Clejani, Theodor, a ajuns din nou în fața judecătorilor după ce în urmă cu câțiva ani a avut probleme cu legea. Tânărul le-a cerut magistraților să fie reabilitat în cazul unei proces în care a fost judecat în urmă cu mai bine de 2 ani.

Ploieșteanul a solicitat reabilitarea în fața legii, după ce în urmă cu ceva timp a recunoscut că a consumat droguri. La momentul respectiv a scăpat de închisoare și a plătit doar o amendă penală în valoare de 900 de lei, iar acum a cerut reabilitarea.

ADVERTISEMENT

Conform wowbiz.ro, Theodor a depus cererea de reabilitare fără a fi însoțit de un avocat, dar pentru că nu a cunoscut în totalitate legea procurorul de caz i-a demontat imediat solicitarea. Mai mult decât atât, cererea de reabilitare a fost depusă mai devreme de 3 ani de la data încheierii executării pedepsei.

Fostul iubit al Margheritei de la Clejani, în fața judecătorilor. Ce a solicitat tânărul

Theodor a fost expediat imediat pe procurorul de caz care i-a demontat numaidecât toate afirmațiile. Așadar, fostul iubit al cântăreței Margherita nu a obținut absolut nimic, în cele din urmă fiind nevoit să-și retragă cererea de reabilitare legat de consumul de substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

„Reprezentantul Ministerului Public, având cuvântul, arată că cererea formulată de petent a fost introdusă de petent înainte de termenul legal, fiind aplicabile în cauză disp. art. 532 alin. 1 lit. a C.P.P.

Astfel potrivit disp. art. 167 alin. 2 C.P.P. termenul de 3 ani curge de la momentul achitării amenzii penale și se va împlini la data de 10.07.2021. 

ADVERTISEMENT

Față de aspectele relatate de către procuror, petentul arată că înțelege să-și retragă prezenta cerere”, se arată în referatul ședinței. Tot procesul a durat câteva minute.

Reprezentantul Ministerului Public având cuvântul solicită a se lua act de manifestarea de voință a petentului”, se arată în referatul ședinței de tribunal, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Tânărul ploieștean va putea depune o altă cerere de reabilitare abia în iulie 2021, asta și în cazul în perioada următoare dă dovadă de un comportament exemplar. Numai în această situație fostul iubit al artistei va putea fi un om reabilitat în fața judecătorilor.

ADVERTISEMENT