Fotbal intern

Fostul jucător FCSB, Kamer Qaka, ameninţat cu moartea la Iaşi: “Dă-ne o mie de euro sau te omorâm!”

15.09.2018 | 15:29
Fostul jucator FCSB Kamer Qaka amenintat cu moartea la Iasi Dane o mie de euro sau te omoram

Episod şocant pentru fostul jucător FCSB, Kamer Qaka, care a fost ameninţat cu moartea la Iaşi de trei indivizi.

FANATIK.RO vă prezintă, în exclusivitate, povestea momentului care l-a speriat îngrozitor pe internaţionalul albanez, revenit la FC Poli în această vară.

Kamer Qaka, ameninţat cu moartea! “Dă-ne o mie de euro!”

Mijlocaşul a semnat cu gruparea moldoveană la începutul lunii septembrie. Imediat, fotbalistul a debutat în tricoul lui Poli Iaşi, cu Concordia Chiajna, având o evoluţie excelentă. Prestaţia foarte bună a lui Qaka l-a făcut pe Flavius Stoican să îl ridice în slăvi, considerând că transferul albanezului este ideal pentru echipa sa.

Doar că perioada de vis de la Iaşi a durat puţin. După meciul cu Chiajna, Qaka a trecut printr-un episod terifiant. FANATIK.RO a aflat toate detaliile momentelor de groază trăite de fotbalist. Astfel, conform informaţiilor noastre, fostul jucător FCSB a fost victima unor ameninţări uluitoare. Mai precis, trei indivizi l-au acostat pe Qaka şi i-au cerut bani: “Dă-ne o mie de euro sau te omorâm!“, i-ar fi transmis cei trei, atunci observând că albanezul nu e dispus să le dea suma cerută.

Speriat, Qaka ar fi apelat la conducerea clubului, care a chemat Poliţia. Oamenii legii au identificat cine sunt persoanele în cauză şi le-au chemat la declaraţii, spre liniştea fotbalistului, care acum se poate gândi doar la ce are de făcut pe teren.

Kamer Qaka in meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si Concordia Chiajna

Unul dintre agresori a fost junior la Iaşi: “Qaka s-a speriat pentru că are nevasta însărcinată!”

Trauma prin care a trecut Khamer Qaka în urmă cu câteva zile a fost confirmată de Adrian Ambrosie, preşedintele clubului FC Poli Iaşi. “Qaka este un băiat venit dintr-o altă lume, nu e ca noi, românii. A fost un episod neplăcut. Un individ, care a fost junior la Poli Iaşi şi care apoi a fost plecat prin străinătate, i-a cerut nişte bani. E un băiat mai sărac să zicem, care încearcă să facă rost de bani de pe la fotbalişti.

Am înţeles că i-a dat şi un tricou lui Qaka, de la nu ştiu ce echipă, şi pe ăla i-a cerut o sumă de bani. Nu ştiu dacă o mie de euro, nu ştiu suma exactă. Ideea e că băiatul (n.r. Khamer Qaka) s-a speriat, mai ales că are soţia însărcinată şi, din ce am înţeles, ăştia s-au dus după el şi pe la hotelul în care stă.

Qaka a venit la noi şi am apelat la Poliţie. Din ce am înţeles, persoanele respective au fost identificate şi li s-a pus în vedere să nu se mai apropie de el. Oricum, vă daţi seama, mie într-un fel mi-e ruşine de toată situaţie. Şi mie, spre exemplu, mi-a cerut cineva bani după meciul de la Craiova. Mi-a zis că a venit special pentru joc şi că nu are cu ce să se mai întoarcă, i-am dat câteva sute de lei şi aia a fost… Se mai întâmplă să fie persoane care să ceară bani jucătorilor şi conducătorilor din fotbal şi dacă nu eşti obişnuit cu aşa ceva te sperii“, a declarat Adrian Ambrosie pentru FANATIK.RO despre episodul în care Kamer Qaka a fost ameninţat cu moartea.

Poli Iaşi l-a dat la FCSB cu 375.000 de euro şi l-a “răscumpărat” cu 200.000 de euro

Khamer Qaka a fost protagonistul unui transfer de la FC Poli Iaşi la FCSB de numai trei luni. Internaţionalul albanez a fost cedat lui Gigi Becali pentru 375.000 de euro. Nemulţumit de prestaţiile mijlocaşului, Becali a încercat să îl ofere drept monedă de schimb lui Dinamo în cazul transferului lui Dan Nistor. Cum Ionuţ Negoiţă nu a dat curs propunerii lui Gigi, Qaka a acceptat oferta fostei sale echipe. Poli Iaşi a plătit 200.000 de euro plus TVA pentru albanez.