ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Fostul medic al echipei naţionale, Pompiliu Popescu, despre moartea lui Martin Tudor. „Era un om sufletist şi un bun profesionist”

Autor: Sorin Dumitrescu | 30.03.2020 | 14:49
Fostul medic al echipei naţionale, Pompiliu Popescu, despre moartea lui Martin Tudor. „Era un om sufletist şi un bun profesionist”
Martin Tudor era un om suflestist şi un bun profesionist în opinia lui Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale

Fostul medic al echipei naţionale, Pompiliu Popescu, este şi el şocat de vestea decesului neaşteptat al lui Martin Tudor, pe care l-a avut şi ca pacient, ca jucător, dar ca şi colaborator, când ambii au făcut parte din stafful celui de-al doilea mandat al lui Victor Piţurcă la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

Pompiliu Popescu, despre moartea lui Martin Tudor

Fostul portar al Stelei a decedat luni dimineaţă, la locuinţa sa din Reşiţa, ca urmare a unui stop cardiac, el nemaiputând fi salvat cu toate eforturile medicilor.

El mai avusese un preinfarct în 2019, pe vremea când lucra ca antrenor cu portarii la Concordia Chiajna.

Îl ştia încă de la juniori

Pompiliu Popescu a vorbit pentru PRO X despre Martin Tudor şi şi-a exprimat deplinul regret pentru dispariţia prematură a acestuia.

ADVERTISEMENT

“Oh, ce veste tristă! Nu auzisem de această tragedie. Am lucrat împreună la echipa naţională, cu Victor Piţurcă antrenor, dar îl ştiam de când era junior, l-am tratat de nenumărate ori.

Prima dată i l-a adus Gheorghe Staicu de la Satu Mare

Piţurcă e exigent, nu primeşte pe oricine în staff. Prima dată l-a adus la mine Gheorghe Staicu, când era junior la Olimpia Satu Mare. Era mic şi mi-a zis ‘vezi că ăsta va ajunge un portar foarte bun’.

La un an distanţă l-a cumpărat Steaua. În fotbal e consumul emoţional destul de mare, dar depinde şi de constituţia fiecăruia, de moştenirea genetică. Era un om bun, de treabă, sufletist, muncitor…

ADVERTISEMENT

Toţi ochii sunt pe coronavirus şi alte boli lovesc

Un portar foarte bun, un bun profesionist. Era un om ca lumea, este o lovitură grea această veste. Toţi ochii sunt pe coronavirus şi altă boală merge în paralel, nu vedeţi, nu a făcut pauză.

Condoleanţe familiei şi regret enorm că am pierdut un mare om de fotbal, un foarte bun profesionist şi un caracter foarte frumos” – a spus fostul doctor ani de zile la echipa naţională.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!