Sport

Fostul medic al lui Dinamo continuă atacurile la adresa oamenilor din club: „Se zvonește că încasează sume de la jucători să îi dea accidentați la meciuri! Asta înseamnă club mafiot!”

Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, a lansat mai multe acuzații halucinante la adresa anumitor oameni din staff-ul tehnic al formației roș-albe.
14.02.2022 | 13:28
Fostul medic al lui Dinamo continua atacurile la adresa oamenilor din club Se zvoneste ca incaseaza sume de la jucatori sa ii dea accidentati la meciuri Asta inseamna club mafiot
Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, a lansat mai multe acuzații halucinante la adresa anumitor oameni din staff-ul tehnic al formației roș-albe
ADVERTISEMENT
14-02-2022
11:28

Fostul medic al lui Dinamo continuă atacurile la adresa oamenilor din club

Adrian Motoacă, fostul medic al lui Dinamo, a lansat acuzații grave la adresa actualilor medici de la formația din „Ștefan cel Mare”.

„Să ai doi medici angajați la echipă (3 dacă îl socotim și pe Mureșan)… Să intre unul dintre ei cu maseurul la sângerarea lui Ehmann de la pomete și numai maseurul să se ocupe de caz… nu înseamnă să fii mafiot, ASTA ÎNSEAMNĂ CLUB MAFIOT! În afara faptului că nu se poartă mănuși chirurgicale și că medicul de fiecare dată când intră nu face absolut nimic, doar se învârte disperat pe lângă geantă și maseur!

Felicitări maseurului Dani Covaciu pentru intervenție… restul e Can-Can!

Ceilalți doi sunt cei despre care se zvonește că încasează niște sume de la jucători ca să îi dea accidentați la antrenamente și meciuri? Domnilor de la Dinamo… detliile chiar contează, mai ales în imaginile televizate”, a scris Adrian Motoacă, pe grupul „Radio Dinamo 1948 Group”.

Dinamo a suferit o nouă înfrângere umilitoare în fața Universității Craiova, 1-6, în etapa a 25-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Adrian Motoacă, acuzații halucinante la adresa oamenilor de la Dinamo

Înaintea partidei Dinamo – Universitatea Craiova, Dragoș Sterpu, președintele Asociației DDB Spania, a postat un mesaj dur pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

„Domnule Mureșan… eu încă aștept demisia dumneavoastră… până la ora meciului… dacă nu… vor apărea și primele detalii ascunse din spatele unor jucători transferați în această iarnă… cu dovezi, domnule președinte… suflarea dinamovistă are dreptul să știe unde se duc banii…”, a scris Dragoș Sterpu.

La postarea lui Dragoș Sterpu, a comentat Adrian Motoacă, care susține faptul că anumiți oameni din staff-ul lui Dinamo sabotează formația roș-albă.

ADVERTISEMENT

„De la cine? Declarații de la ăia care îi plătesc în € pe anumiți membri ai staff-ului să inventeze afecțiuni și să îi dea răniți ca să nu se antreneze sau să nu joace, desi, teoretic, acum la echipă sunt 2 doctori?

Știm și noi mai multe povești despre anumiți jucători și anumiți membri ai staff-ului care sabotează Dinamo… cum și ei știu povești despre transferuri și comisioane! DINAMO a devenit un circ de stat… de stat degeaba pe bani grei”, se arată în comentariul lui Adrian Motoacă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Motoacă a avut un comentariu ironic legat de faptul că, la meciul FC Botoșani – Dinamo, 4-0, trupa lui Flavius Stoican a avut doi portari pe banca de rezerve.

„Bine ca avem 2 portari de rezervă pe bancă… dacă se accidenteaza vreunul sau e nevoie de Fara în atac vârf impins de 1.90m”, a comentat Adrian Motoacă.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dinamo se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 12 puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, Dinamo o va întâlni, în deplasare, pe UTA Arad. Meciul este programat duminică, la ora 17:00.

  • 7.5 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT