Fotbal intern

Fostul medic de la Dinamo îl face praf pe Mihai Popescu după Dinamo-FCSB: “Cine te mai susține, băi, ordinarule?”

26.06.2020 | 11:58
Fostul medic de la Dinamo il face praf pe Mihai Popescu dupa DinamoFCSB Cine te mai sustine bai ordinarule
ADVERTISEMENT

FCSB a luat o opțiune decisivă pentru finala Cupei României, după succesul cu 3-0 înregistrat joi seară pe stadionul din Ștefan cel Mare, în derby de România, în fața eternei rivale Dinamo.

Victoria a fost cu atât mai dureroasă și mai umilitoare pentru „câini”, pentru că la ei în teritoriu au fost sfâșiați de o echipă care a avut la un moment dat pe teren mulți jucători de la echipa de tineret. Fotbaliști precum Cristian Dumitru sau Niță au reușit să creeze panică la fiecare apariție în careul lui Piscitelli și să ridiculizeze apărători mult mai experimentați decât ei.

ADVERTISEMENT

În special axul central al defensivei alb-roșie, format din Mihai Popescu și Ricardo Grigore, a fost distrus în repetate rânduri, emblematică fiind faza golului trei, marcat de Cristian Dumitru, după ce a făcut din cei doi niște jalnice jaloane.

Mihai Popescu, atacat cu duritate după prestația din Dinamo – FCSB

Mihai Popescu este unul dintre fotbaliștii problemă din vestiarul lui Dinamo, recunoscut ca unul care în repetate rânduri a avut nemulțumiri față de toată lumea, care și-a sfidat coechipierii și care a incitat la grevă.

ADVERTISEMENT

Era evident că după o prestație atât de dezastruoasă el va fi luat la țintă de cei care cunosc bine cum stau lucrurile la Dinamo și ca va fi atacat din toate părțile, mai ales că într-adevăr a avut o evoluție absolut de neimaginat.

Patronul Ionuț Negoiță nu l-a iertat

Întâi a fost ținta conducerii, patronul Ionuț Negoiță  punându-l la zid fără menajamente. ”Situația o văd tristă. Dinamovist voi rămâne toată viață, dar încerc să nu mă mai enervez. Mihai Popescu e lider, e fotbalist, îndeamnă jucătorii la revolte, dar când e vorba de fotbal cade în fund”

ADVERTISEMENT

Și fostul președinte Florin Prunea nu l-a iertat pe fundașul gafeur în serie:Diferența fizică a fost determinantă. În ultima etapă la Botoșani, înainte de partidă, domnul Popescu a părăsit echipa, a părăsit echipa pentru că avea un salariu prea mic. Stăteam cu Dușan și ne minunam, ne gândeam că nu are ce să mai caute la echipă după acest gest.

Când venim la pregătire îl găsesc pe Popescu cu zâmbetul pe buze și dă noroc cu noi. Îl întreb pe Bălănescu ce facem cu el și a tot încercat să-mi explice.”

ADVERTISEMENT

Fost medic la Dinamo, ofensivă dezlănțuită la adresa lui Popescu

Însă cel mai dur atac, dus chiar dincolo de limita bunei cuvințe, a venit pe Facebook de la fostul doctor al clubului, Adrian Motoacă.

Bă, băiatule, lasă-ne! Eşti bun numai de miştouri pe teren la antrenament, faci vâlvă şi inciţi la scandal în vestiar. Te duci să te plângi la conducere cu alte 2 specimene că nu îl vrei pe doctor, că nu lucrezi cu kinetoterapeut, bei prin camere în cantonament, nu eşti de acord cu punere de antrenori. Înainte de Botoşani ai părăsit echipa din cantonament, inciţi la greve. Cine eşti tu, băi, băiatule?

Acuzat că incită vestiarul la greve

Ai râs în nasul unui întreg staff şi al colegilor la Săftica după ce ai plecat şi ţi-ai luat liber. Cine te mai susţine, băi, ordinarule?! Că ne-ai ridicat tensiunea la toţi!

Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri! Păi tu ai refuzat să îmbraci tricoul lui Dinamo! Ce ar mai fi de spus??? Tu eşti om la interviuri să reprezinţi Dinamo!” și-a încheiat atacul Adrian Motoacă.

ADVERTISEMENT