Sport

Fostul ministru al Sportului din România, mesaj de susținere în limba maghiară pentru Csikszereda, înaintea duelului cu Dinamo!

Eduard Novak, fostul ministru al Sportului, a avut un mesaj în limba maghiară pentru cei de la Csikszereda, înaintea meciului cu Dinamo.
21.05.2024 | 00:50
Fostul ministru al Sportului din Romania mesaj de sustinere in limba maghiara pentru Csikszereda inaintea duelului cu Dinamo
Eduard Novak, fostul ministru al Sportului, a avut un mesaj în limba maghiară pentru cei de la Csikszereda, înaintea meciului cu Dinamo. Sursă foto: Facebook Eduárd Novák
ADVERTISEMENT

Ciucanii au pierdut în fața ”câinilor” pe Arena Națională, scor 0-2, în turul barajului și au șanse reduse de a întoarce soarta acestei ”duble” la retur și astfel să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc.

Mesaj în limba maghiară pentru Csikszereda, de la fostul ministru al Sportului

Înainte de startul partidei Dinamo – Csikszereda, din prima manșă a barajului pentru menținere/promovare în SuperLiga, fostul ministrul al Sportului, Eduard Novak, a ținut să-i încurajeze pe elevii lui Robert Ilyes.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru faptul că face postări bilingve în mediul online, Novak a ales de această dată să folosească doar limba maghiară când a scris despre echipa de fotbal a orașului său natal.

”HAJRÁ CSÍKSZEREDA!!!”, a scris fostul ministru al Sportului din guvernele conduse de Florin Cîțu și Nicolae Ciucă. Este un simplu ”Hai Csikszereda”, folosit de Eduard Novak în postarea făcută pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Încurajările fostului ministru, care este singurul campion paralimpic al României, nu au fost de ajuns pentru formația ciucană, care a cedat mai clar decât o arată scorul în meciul tur cu Dinamo.

Fanilor ciucani li s-a interzis accesul cu steagurile Ținutului Secuiesc

Csikszereda a fost susținută de aproximativ 100 de suporteri în partida de pe Arena Națională, însă aceștia nu au avut voie să afișeze niciun fel de însemn cu steagul Ținutului Secuiesc.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată de clubul Dinamo pentru a preveni orice posibile incidente etnice. Presa maghiară a semnalat că ciucanilor le-a fost interzis să afișeze steagul Ținutului Secuiesc și că aceștia au fost păziți de un număr important de forțe de ordine.

”Suporterii celor de la FK Csikszereda au fost verificați temeinic înainte de a intra în stadion. Banner-ul cu steagul Ținutului Secuiesc le-a fost luat. Fanii celor de la Csikszereda s-au așezat în sectorul lor.

ADVERTISEMENT

Se află sub supravegherea sporită a forțelor de ordine și nimeni nu se poate apropia de ei. Crainicul arenei a prezentat echipa lui FK Csikszereda, iar fanii gazdelor au huiduit fiecare nume”, a scris Szekely Sport.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită