Life

Fostul preot Cristian Pomohaci are interzis la un festival la care era cap de afiș. Ce spun autoritățile

O nouă lovitură puternică pentru fostul preot Cristian Pomohaci, care a fost acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent. Acesta are interzis la un celebru festival.
25.02.2023 | 14:57
Fostul preot Cristian Pomohaci are interzis la un festival la care era cap de afis Ce spun autoritatile
Fostul preot Cristian Pomohaci are interzis la un festival la care era cap de afiș. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele se țin în lanț pentru fostul preot Cristian Pomohaci, care de altfel este și interpret de muzică populară. Deși era cap de afiș la un festival celebru din România, se pare că autoritățile au decis ca numele acestuia să fie retras din cadrul evenimentului.

Cristian Pomohaci, interzis la festivalul unde era cap de afiș

Problemele pentru fostul preot Cristian Pomohaci au început urmă cu ani buni și se pare că urmările se resimt și acum. Acesta a fost acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent și nimeni nu a uitat acel moment, drept dovadă, anunțul care s-a răspândit prin spațiul public.

ADVERTISEMENT

Cristina Pomohaci a fost anunțat recent cap de afiş al Festivalului Concurs ”Gelu Stan”, un eveniment dedicat tinerilor interpreţi de muzică populară și care este organizat anual de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Timiş. Acum însă, lucrurile s-au schimbat într-un timp scurt, iar Consiliul Judeţean Timiş a anunţat că fostul preot nu va mai participa la eveniment.

Care este explicația? Conform unei informări transmise în cursul zilei de sâmbătă, Consiliul Judeţean Timiş i-a retras artistului Cristian Pomohaci dreptul de a urca pe scenă. Sursa citată precizează că de obicei nu este implicată în selectarea artiștilor care participă la astfel de evenimente.

ADVERTISEMENT

Totuși, situația aceasta a fost una specială, precizează reprezentanții instituției, având în vedere trecutul ”controversat” al fostului preot Cristian Pomohaci. Astfel, Consiliul Județean Timiș a decis să nu asocieze numele acestuia cu Festivalul Concurs „Gelu Stan” 2023.

Ce spun autoritățile depsre Cristian Pomohaci

”Consiliul Judeţean Timiş retrage artistul Cristian Pomohaci din cadrul Festivalului Concurs „Gelu Stan” 2023. Instituţia judeţeană nu se implică în selectarea artiştilor care participă la evenimentele instituţiilor de cultură subordonate. (…). 

ADVERTISEMENT

În mod excepţional, prezenţa controversată a artistului Cristian Pomohaci pe afişul evenimentului şi invitaţia de a lua parte la Festivalul Concurs „Gelu Stan” 2023 a fost analizată cu atenţie şi s-a hotărât înlăturarea oricărei asocieri cu reputaţia artistului menţionat mai sus”, a fost anunțul făcut de Consiliul Judeţean Timiş.

Menționăm faptul că Festivalului Concurs ”Gelu Stan”, la care fostul preot Cristian Pomohaci era cap de afiș până de curând se află la cea de-a V-a ediţie și se adresează tinerilor pasionați de muzică populară, aflați la începutul carierei lor.

ADVERTISEMENT

Referitor la controversatul trecut al fostului preot Cristian Pomohaci, în ciuda acuzațiilor aduse la adresa sa, conform cărora ar fi încercat să corupă sexual un adolescent, faptele sale au fost prescrise. Astfel, interpretul de muzică populară a reușit să scape de condamnare. 

ADVERTISEMENT
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani...
Cum negociază părinţii darul pentru profesoară pe WhatsApp. Cei care nu dau bani sunt pârâţi la doamna
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
FOTO Transformarea fizică a lui Pep Guardiola
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Ce se întâmplă în timpul unei circumcizii. Care sunt riscurile și beneficiile procedurii
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica...
Vestea nopții despre Dan Voiculescu! Anunțul la care nimeni nu se aştepta: Frica de moarte...
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Marica, probleme cu poliția. A scăpat miraculos
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A...
Gheorge Turda tună și fulgeră! Artistul l-a făcut PRAF pe Grigore Leșe: „A rămas corigent de șapte ori la Conservator și face pe marele dascăl”
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că...
TAROM, reacție după ce fostul rugbist imobilizat în scaun cu rotile afirmă că nu i s-a permis îmbarcarea într-un avion
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred...
Rona Hartner, chinuită în emisiunea Ferma Vedetelor de la Pro TV: „Eu cred că acolo mi s-a declanșat boala. E un sadism incredibil”
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română