Sport

Fostul președinte al Federației Române de Hochei a încercat să scape de o amendă rutieră susținând că are coronavirus

19.03.2020 | 13:43
Fostul presedinte al Federatiei Romane de Hochei a incercat sa scape de o amenda rutiera sustinand ca are coronavirus
ADVERTISEMENT

Tanczos Barna, fostul președinte al Federației Române de Hochei în perioada 2008-2013, actual senator UDMR, a încercat să scape de o amendă rutieră, după ce polițiștii l-au oprit pentru viteză excesivă, susținând că are coronavirus.

Fostul președinte al Federației Române de Hochei a încercat să scape de amendă invocând coronavirusul

Tanczos Barna, fostul președinte al Federației Române de Hochei, a încercat să explice ceea ce s-a întâmplat și a declarat că i-a spus polițistului că ar fi suspect de coronavirus, nu că ar fi infectat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Nu am mințit nici atunci și nu mint nici acum. Pe 14 martie, m-a oprit poliția pentru depășirea vitezei, mergeam cu 81km/h, la 200 de metri de intrarea în localitatea Olteni.

M-am oprit, a venit agentul de poliție la mine, am dat jos geamul. Știind că cu o zi înainte un coleg senator a fost declarat pozitiv, l-am avertizat pe domnul agent că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc să fac test”, a declarat Tanczos Barna pentru Digi24.

ADVERTISEMENT

„I-am spus că mă duc să-mi fac tstul de coronavirus!”

Tanczos Barna susține că i-ar fi spus polițistului că merge către București pentru a-și face testul de coronavirus: I-am spus textual că mă duc la București să fac test de coronavirus. Nu l-am mințit, i-am spus că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc la București să fac testul.

Au făcut cu mine alte 400 sau 500 de persoane în ziua de 14, tocmai pentru că pe 13 colegul nostru a fost declarat pozitiv și am mers sute de deputați și senatori ca să facem test”.

ADVERTISEMENT

„Suntem și noi familiști și trebuia să știm și noi dacă suntem purtători de virus sau nu și trebuia să știu dacă sunt primul care aduce virusul în Harghita”, a încheiat fostul președinte al Federației Române de Hochei.

  • 43 de ani a împlinit Tanczos Barna pe 25 mai