Sport

Fostul președinte de la Dinamo a devenit unul dintre cei mai bogați români! Ce avere are Ionuț Negoiță

Averea lui Ionuț Negoiță a explodat după ce a decis să se retragă din fotbal. Omul de afaceri a povestit despre experiența sa în fotbalul românesc
03.05.2024 | 17:41
Fostul presedinte de la Dinamo a devenit unul dintre cei mai bogati romani Ce avere are Ionut Negoita
Ionuț Negoiță a vorbit despre perioada sa de la Dinamo. Ce avere are acum fost președinte al echipei din Ștefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo, a devenit unul dintre cei mai bogați români după ce a luat decizia de a se despărți de echipa din Ștefan cel Mare.

Ce avere are Ionuț Negoiță!

Ionuț Negoiță a fost omul numărul unu la Dinamo în perioada 2013-2020. Negoiță a luat decizia de a se retrage din fotbal pentru a se axa pe domenii care aduc mult mai mult profit. Acesta s-a concentrat pe imobiliare, iar averea sa a explodat în ultimii 4 ani.

ADVERTISEMENT

În prezent, Negoiță este al 21-lea cel mai bogat român, cu o avere de aproximativ 260 de milioane de euro. Acum 4 ani, când i-a părăsit pe ”câini”, averea acestuia era de 102 milioane de euro, ceea ce înseamnă că odată ce a părăsit fotbalul, Negoiță și-a dublat banii de peste 2 ori.

„Pe lângă construcții, Negoiță a fost de-a lungul timpului implicat și în fotbal. El a fost patronul echipei de fotbal Dinamo în perioada 2013-2020. În 2020, el a cedat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo și s-a retras din această industrie, pentru a se concentra pe afacerile imobiliare”, a scris Forbes despre Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

După Negoiță, a urmat dezastrul la Dinamo

Ionuț Negoiță a părăsit Dinamo în 2020. Atunci, acesta i-a cedat acțiunile lui Pablo Cortacero. Spaniolul a creat un adevărat scandal în România, deoarece investițiile sale erau unele fictive. Cortacero a adus în Ștefan cel Mare jucători care aveau salarii imense, iar Dinamo a intrat în criză.

Ionuț Negoiță a vorbit despre perioada sa petrecută în fotbal. Omul de afaceri a transmis că a avut de câștigat și de suferit odată cu asocierea cu Dinamo. Acesta a precizat că este nevoie de adaptabilitate pentru a reuși în performanță în sport.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul îți oferă o notorietate cantitativă, mult mai mare, este cel mai iubit sport și cel mai urmărit. Lumea mă cunoaște și prin intermediul imobiliarelor. Au mai fost câteva domenii în care am făcut lucruri mai inedite, de exemplu hotelul pe care l-am făcut era cel mai mare din Europa la momentul respectiv, și am marcat cumva piața, dar într-adevăr, fotbalul este sportul rege.

Este foarte important în viață să știi să te reorganizezi, să te repoziționezi, să te reinventezi, și de ce nu, să transformi anumite eșecuri, care vin inevitabil, într-un succes. Important este însă să nu renunți și să încerci să scoți, așa cum se spune în fotbal maximum din fiecare fază”, a explicat Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni