Life

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, vor fi din nou părinți. Când se va naște al doilea copil

Fostul Principe Nicolae și soția sa au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au o fiică, Maria Alexandra, în vârstă de un an.
05.12.2021 | 19:34
Fostul Principe Nicolae si sotia sa Alina Binder vor fi din nou parinti Cand se va naste al doilea copil
Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, vor fi din nou părinți. Când urmează să se nască cel de-al doilea copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina, vor mai avea un copil. Anunțul a fost făcut de Alina Maria Binder pe rețelele de socializare.

Cel de-al doilea copil al cuplului urmează să vină pe lume în primăvara anului următor.

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, așteaptă al doilea copil

Soția fostului Principe Nicolae al României, Alina Maria Binder, a făcut anunțul pe pagina sa oficială.

ADVERTISEMENT

„În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată.

Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă.

Alina Maria Binder, despre al doilea copil
Fostul Principe Nicolae și Alina Maria Binder vor mai avea un copil. Sursa foto: Instagram

Fostul Principe Nicolae și Alina Maria Binder s-au căsătorit în 2018, la Sinaia, unde au avut o nuntă ca în povești.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit civil în Anglia înainte de a avea ceremonia de la biserica Sfântul Ilie din Sinaia, pe 30 septembrie 2018. Printre domnișoarele de onoare aflate la nuntă s-a aflat și sora fostului Principe Nicolae.

În 2020 s-a născut și Maria Alexandra, prima fiica a cuplului. Fostul Principe a făcut anunțul în toamna anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor.

Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a anunțat acesta în noiembrie 2020.

Principele Nicolae este fiul Principesei Elena a României și al doctorului Robin Medforth-Mills. Era al treilea în ordinea de succesiune a tronului României, iar în 2010 a primit titlul de Principe al României, având rangul și apelativul de Alteță Regală.

După cinci ani, la 1 august 2015, i-au fost retrase titlul și calificativul, fiind exclus de la succesiunea tronului, la propunerea Regelui Mihai și cu aprobarea Consiliului Regal al Coroanei.

ADVERTISEMENT