ADVERTISEMENT
News

Fostul principe Nicolae va deveni tată pentru prima dată. Când se va naște copilul

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 01.06.2020 | 13:18
Fostul principe Nicolae va deveni tată pentru prima dată. Când se va naște copilul
Fostul principe Nicolae a anunțat luni, cu ocazia Zilei Copilului, că soția sa, Alina Maria, este însărcinată și va deveni tată pentru prima dată. Sursă foto: Facebook Nicolae al Romaniei

Fostul principe Nicolae a anunțat luni, cu ocazia Zilei Copilului, că soția sa, Alina Maria, este însărcinată și va deveni tată pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Fostul principe Nicolae va deveni tată pentru prima dată

Conform unu anunț făcut pe contul de Facebook, fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, va deveni tată pentru prima dată, iar copilul urmează să se nască în luna noiembrie.

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie”, este mesajul lui Nicholae Medforth-Mills.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul principe a precizat că micuțul va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care a fost botezat, ca și bunicul său, Regele Mihai.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua când a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena (mama sa).

Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.

În vara anului trecut, Nicolas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai și fost principe al Casei Regale Române, a fost prins la volan în timp ce gonea cu 112 kilometri pe oră într-o localitate din județul Argeș. Principele a avut permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile și a primit o amendă de 1.350 de lei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!