ADVERTISEMENT
Life

Fostul prinț Harry și-a schimbat look-ul într-unul mai rebel. Soțul lui Meghan Markle nu mai e obligat să respecte niciun protocol regal – Foto

Autor: Dan Suta | 23.09.2020 | 15:51
Fostul prinț Harry și-a schimbat look-ul într-unul mai rebel. Soțul lui Meghan Markle nu mai e obligat să respecte niciun protocol regal - Foto
Fostul prinț Harry și Meghan Markle, în varianta din ceară la Muzeul Madame Tussauds. Foto: hepta.ro

Fostul prinț Harry se poate tunde așa cum își dorește. căci nu mai e de câteva luni bune membru al Casei Regale Britanice, iar noul său statut parcă l-a relaxat destul de mult, căci aparițiile sale publice ne amintesc de acel băiat rebel despre care presa scria când era doar un puști.

ADVERTISEMENT

Fostul prinț Harry are un look rebel

Harry a devenit între timp tată și o are aproape pe una din cele mai frumoase actrițe din America, Meghan Markle, cea spre care arată toată lumea cu degetul când vorbește despre decizia lui Harry de a părăsi Familia Regală (ca instituție).

În primele sale apariții după Megxit, fostul duce de Sussex a spus că nu vrea să mai vadă costume, cravate și alte cămăși cu care trebuia să se îmbrace pentru a da bine la evenimentele unde o reprezenta pe bunica lui, Regina Elisabeta, și întreaga instituție din spatele ei.

ADVERTISEMENT

Acum, nemaifiind obligat să respecte anumite cutume, reguli nescrise ori unele chiar scrise ale Casei Regale, Harry și-a dat cu gel în păr, s-a tuns aproape la zero în părțile laterale și s-a îmbrăcat cum a avut el chef într-un videoclip postat pe Instagram.

Liberi ca pasărea cerului după Megxit

Soțul lui Meghan Markle vrea să demonstreze prin aceste apariții care atrag atenția tuturor că este în sfârșit liber și că acum face ceea ce își dorește cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Fostul prinț și duce de Sussex a fost etichetat de pagina de Instagram @trailwalkeruk, unde Harry a fost inclus într-un eveniment important.

Fanii celor doi foști prinți au observat schimbări nu doar la Harry, ci și la Meghan. De când a părăsit Casa Regală (luna februarie a acestui an), fosta actriță din serialul Suits nu mai ține nici ea cont de etichete și vorbește parcă mai deschisă și e mult mai apropiată de oameni față de perioada când era mereu în umbra Reginei și a rivalei sale de moarte, Kate Middleton.

ADVERTISEMENT
prinț harry
Fostul prinț Harry, mai relaxat de când nu mai face parte din Casa Regală. Foto: Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!