Life

Fostul Prinț Nicolae al României și Alina Binder au devenit părinți. Anunț emoționant

08.11.2020 | 15:32
Fostul Print Nicolae al Romaniei si Alina Binder au devenit parinti Anunt emotionant
ADVERTISEMENT

Fostul Prinț Nicolae al Romaniei și soția sa, Alina Binder au devenit părinții unei fetițe. Anunțul a fost făcut chiar de fostul principe Nicolae pe pagina de Instagram. Fetița a venit pe lume cu o zi înainte de ziua onomastică a străbunicului său, Regele Mihai, lucru menționat de proaspătul tătic.

Este al doilea copil al fostului principe, primul rezultat din căsnicia cu Alina Binder. Fetița va purta numele de Maria Alexandra. Primul copil al lui Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills este tot o fetiță, Iris, rezultat al unei relații de concubinaj.

ADVERTISEMENT

Proaspeții părinți așteptau venirea pe lume a micuței la începutul acestei luni și se declarau entuziasmați de mărirea numărului membrilor familiei lor. Nașterea copilei a produs multă fericire în familia lor și în rândul admiratorilor de pe rețelele de socializare.

Principele Nicolae al României este proaspătul tătic al unei fetițe

„Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

ADVERTISEMENT

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical, în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul transmis de Nicolae pe Instagram

Fostul Prinț Nicolae al Romaniei anunță nașterea fetiței sale
Fostul Prinț Nicolae al Romaniei anunță nașterea fetiței sale
Sursa foto: Instagram

El a adăugat mesajului transmis dictonul „Nihil Sine Deo” („Nimic fără Dumnezeu” – în limba latină), reprezentativ Casei Regale românești și, în special, bunicului său Regele Mihai.

ADVERTISEMENT

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills nu a uitat că în ziua de astăzi sărbătorim Sfinții Arhangheli Mihail si Gavriil și și-a adus aminte de bunicul său: „Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui”, a notat acesta în deschirea fotografiei în care anunța venirea pe lume a fetiței.

Într-un interviu pentru Adevărul, fostul principe Nicolae a povestit și despre încercările ce vor veni odată cu nașterea copilului. „Am înţeles că nopţile nedormite vor veni imediat după ce se naşte copilul şi vor reprezenta o parte din această poveste specială. Noi suntem aici pentru copil şi trebuie să avem grijă. Nu contează dacă dormim sau nu.

ADVERTISEMENT

Eforturile noastre vor fi concentrate pentru creşterea copilului şi ca să fie sănătos şi fericit, asta este cel mai important (…) Până acum, soţia mea a fost foarte bine, relaxată şi fericită. A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat. Naşterea va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie naturală. Avem mai multe prenume în cap, dar încă nu am ales. O să aşteptăm până apare această minune şi atunci ne vom decide”, a povestit el pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT