Sport

Fostul secund al lui Corneliu Papură, dezvăluiri despre perioada petrecută la U Craiova: “Nu a fost susţinut”

05.06.2020 | 13:52
Fostul secund al lui Corneliu Papura dezvaluiri despre perioada petrecuta la U Craiova Nu a fost sustinut
ADVERTISEMENT

Constantin Schumacher a fost foarte puţin timp, mai precis doar două luni, secund al lui Corneliu Papură la Craiova, în timpul primului mandat al acestuia.

Fostul secund al Craiovei dezvăluie nemulţumirile lui Corneliu Papură

Schumacher a vorbit pentru GSP Live despre colaborarea pe care a avut-o cu Corneliu Papură, dar şi despre problemele care le-a întâmpinat acesta şi care în final au dus la despărţire şi la venirea, tot pentru scurt timp, a lui Victor Piţurcă.

ADVERTISEMENT

Fostul secund al Craiovei a dezvăluit care au fost nemulţumirile lui Papură şi modul în care acesta a reacţionat la problemele care existau la acel moment în club şi în vestiar.

Nistor încă nu poate fi lider în vestiar

„Eu am spus-o și când eram la Craiova, când vorbeam cu Cornel de jucători, cred că în acest moment le lipsește un lider în teren. Un lider care să facă diferența, să știe ce să facă în fazele decisive din timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Nistor este un jucător foarte bun, s-a văzut că poate să facă asta la Dinamo, dar nu cred că va avea posibilitatea să facă asta și la Craiova. Este puțin diferit, a venit de puțin timp și nu cred că poate să se impună ca să fie un lider de vestiar.

Nu a avut relaţii buni cu oamenii din club şi cu suporterii

Asta le trebuie lor, echipa este foarte bună. Craiova ar avea nevoie de un jucător precum era Papură. Un lider în vestiar, un lider în afara vestiarului și în teren”.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură nu a avut o relaţie bună cu oamenii din club şi nici cu suporterii, deşi iubeşte culorile alb-albastru şi a jucat ani buni pentru ele. De aceea obişnuia să plece direct de la stadion, fără să stea de vorbă cu cineva.

Nu a ştiut să aibă mai multă fermitate

“Acesta este felul lui, nu pot să comentez. Știu și eu asta, chiar am vorbit cu el despre felul lui de a fi. Lui îi părea foarte rău că nu este susținut de oamenii din Craiova.

ADVERTISEMENT

A jucat acolo foarte mult timp și și-a dorit să rămână acolo. Și-a dorit să antreneze, dar era supărat că nu are susținerea necesară de la oamenii care vin la meciuri. După meci își dorea să plece imediat, să nu stea să vorbească cu lumea, cu suporterii”.

ADVERTISEMENT