News

Fostul şef al INML, declaraţii care stârnesc controverse! De ce crede că Gheorghe Dincă minte privind uciderea Alexandrei

04.08.2019 | 12:42
Fostul sef al INML declaratii care starnesc controverse De ce crede ca Gheorghe Dinca minte privind uciderea Alexandrei

Noi controverse în spațiul public în ancheta crimelor de la Caracal. Fostul director al INML, Vladimir Beliș crede că Gheorghe Dincă minte contrazicând astfel expertiza făcută de medicii legiști care arată că ADN-ul din oasele găsite în casa groazei este al Alexandrei Măceșanu. Beliș are și câteva argumente puternice care îl facă să se îndoiască.

Fostul șef al INML crede că Gheorghe Dincă minte. Mint și doctorii?

Beliș spune că Dincă nu face altceva decât să mintă și că anchetatorii nu pot lua orice declarație a acestuia ca fiind veridică atâta vreme cât bărbatul i-a indus în eroare pe toți de la bun început. „Problema este să descopere felul cum a fost ucisă. El nu face altceva decât să mintă. Eventual dacă ar putea fi obținute informații despre felul în care a ucis-o, pentru că nu a adus-o de vie în așa-zisul incinerator”, a declarat Vladimir Beliș, scrie știrileprotv.ro.

Unchiul fetei de 15 ani, ucisă de Dincă conform raportului oficial, cere de la DIICOT aceleași probe după care s-au făcut analizele la laboratoarele de la Institutul Mina Minovici din București pentru a le oferi experților străini. Cumpănașu spune că nu contestă raportul INML, dar vrea să se mai agațe de această speranță că s-ar putea ca fata să fie vie, iar pentru asta cere o contraexpertiză internațională.

Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă miercuri, 24 iulie
Alexandru Cumpănașu nu crede că nepoata sa a fost arsă în butoi. Sursa foto: a1.ro

Cumpănașu cere expertiză internațională

„Aseară când am aflat despre anunţul făcut familie, am considerat că nu mai e nici o speranţă. Nu contest raportul IML, nu spun că nu e unul corect. Dar când sunt atâtea elemente concrete, oameni care spun că aceste lucruri erau imposibil de realizat aşa, începi să te îndoieşti nu de profesionalismul celor de la INML, ci de adevărul care s-a comunicat, cu ghilimelele de rigoare, anume că acest psihopat a omorât-o”, a declarat unchiul tinerei.

 

Tags: