Fotbal international

Fostul selecționer al Angliei Glenn Hoddle, transportat la spital în stare gravă, chiar de ziua lui! Au apărut primele veşti bune

29.10.2018 | 14:43
Fostul selectioner al Angliei Glenn Hoddle transportat la spital in stare grava chiar de ziua lui Au aparut primele vesti bune

Fostul selecționer al Angliei Glenn Hoddle, a fost transportat la spital spital în stare gravă, chiar de ziua lui. Legendei lui Tottenham i s-a făcut rău în studioul televiziunii BT Sport, la finalul emisiunii Soccer With Sav, la care participase ca invitat. Foștii colegii din lumea fotbalului i-au transmis mesaje de susținere pe rețelele de socializare.

UPDATE, 29 octombrie, ora 14:43. Recuperarea lui Glenn Hoddle decurge din ce în ce mai bine. Fostul selecţioner al naţionalei a fost scos de la terapie intensivă şi a început să comunice cu membrii familiei sale. 


“Prietenul și colegul nostru Glenn Hoddle s-a simțit foarte rău în studioul BT Sport în această dimineață, motiv pentru care nu vom mai realiza rubrica @btsportscore, însă vom fi live, ca de obicei, la ora de start a partidei Leicester City – West Ham United. Suntem alături de tine, Glenn. Îți trimitem dragostea noastră și îți dorim să fii puternic”, este mesajul postat pe Twitter de Jake Humphrey, prezentatorul de la BT Sport.

Fostul selecționer Glenn Hoddle a ajuns la spital chiar de ziua lui

Glenn Hoddle a ajuns la spital chiar în ziua în care sărbătorea împlinirea vârstei de 61 de ani. Ca jucător, a trecut pe la Tottenham, Monaco, Swindon și Chelsea, iar la echipa națională a Angliei a marcat 8 goluri în 53 de meciuri. Hoddle a antrenat Anglia la Campionatul Mondial din 1998, fiind învins de România în faza grupelor cu scorul de 2-1. Tricolorii au terminat Grupa G pe prima poziție, calificându-se în optimile de finală alături de englezi, care s-au clasat pe 2. Ultima echipă antrenată de Hoddle a fost Wolverhampton, în 2006, apoi a fost angajat ca specialist în fotbal la televiziunile sportive din Anglia.

Gary Linker, fost coleg cu Hoddle în naționala Angliei, a postat un mesaj de susținere pe Twitter: “Sunt îngrijorat de starea de sănătate a lui Glenn Hoddle. Transmit toate gândurile bune atât lui, cât și familiei. Haide, Glenn!” Un mesaj asemănător a fost postat și de Federația Engleză de Fotbal pe contul echipei naționale: “Vești îngrijorătoare! Fă-te bine repede, Glenn Hoddle, suntem alături de tine!”