ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Fostul selecţioner al Belgiei, Marc Wilmots, se teme de Mbappe. “Copilul e fenomenal”

Autor: Sorin Dumitrescu | 09.07.2018 | 23:34
Fostul selecţioner al Belgiei, Marc Wilmots, se teme de Mbappe. Francezul a fost fenomenal în meciurile de la CM

Fostul selecţioner al Belgiei de la Euro 2016, Marc Wilmots, se teme de Kylian Mbappe. Wilmots îl consideră pe puştiul minune al Franţei cel mai mare pericol pentru apărarea Belgiei pentru semifinala Campionatului Mondial 2018, dintre Franţa şi Belgia. Wilmots regretă că Belgia nu are un fotbalist cu calităţile lui Mbappe.

ADVERTISEMENT

Fundaşii belgieni sunt suficient de bătrâni, dar pot compensa lipsa de viteză cu experienţa lor. Ceea ce are Franţa şi noi nu avem este Mbappe, copilul acela este fenomenal“. Wilmots vede în faptul că Mbappe are o viteză, o explozie şi un dribling năucitor o mare problemă pentru fundaşii belgieni, care sigur vor avea enorm de suferit în faţa impetuozităţii atacantului de la PSG.

Fostul selecţioner al Belgiei vede şi care ar fi armele naţionalei ţării sale

Totuşi, fostul selecţioner alături de care Belgia nu a reuşit să facă un Euro de calitate în 2016, fiind învinsă categoric de Ţara Galilor lui Gareth Bale, vede şi plusuri în naţionala ţării sale:  “Dacă Franța va lăsa spații, va fi ucisă” – este verdictul lui Wilmots. Belgia este singura echipă care a câştigat toate partidele de la acest turneu final.

ADVERTISEMENT
Fostul selecţioner al Belgiei, Marc Wilmots, se teme de Mbappe. Mbappe şi Griezmann sunt armele letale ale Franţei pentru orice apărare
Fostul selecţioner al Belgiei, Marc Wilmots, se teme de Mbappe. Mbappe şi Griezmann sunt armele letale ale Franţei

Belgia este echipa care a marcat cele mai multe goluri, 14 şi are foarte multe variante pentru a înscrie, pe lângă Lukaku Hazard sau De Bruyne putând face acest lucru cu uşurinţă. Franţa a făcut un singur egal, în ultimul meci din grupă, 0-0 cu Danemarca, acesta fiind şi unicul joc fără goluri de la turneul final al Campionatului Mondial.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!