Fotbal international

Fostul selecţioner al naţionalei de tineret dă startul petrecerii! “Să ne bucurăm, să nu fim temperaţi”

Autori: Catalin Oprea, Razvan Nicolae | 16.10.2018 | 15:45
Fostul selecţioner al naţionalei de tineret dă startul petrecerii

Cristi Dulca, fostul selecţioner al echipei naţionale de tineret a României, dă startul petrecerii în condiţiile în care selecţionata antrenată de Mirel Rădoi este aproape calificată la Campionatul European U21 din vara anului viitor. Antrenorul de 45 de ani a declarat că toată lumea ar trebuie să fie bucuroasă pentru această performanţă şi să sărbătorească la finalul meciului România U21 – Liechtenstein U21 care se va juca marţi, de la ora 21:00.

“Chiar ar trebui să ne bucurăm excesiv și să nu fim temperați! Suntem în pragul unei calificări istorice. Aceștii copii au format un grup unit și această calificare la un turneu final este o mare realizare. 95 la sută dintre jucători evoluează la echipele lor de club, ceea ce nu s-a întâmplat când eram eu selecționer la Under 21. Vorbeam des cu președintele Burleanu și îi spuneam că este necesar să introducem această regulă U21”, a declarat Cristi Dulca la Sport Total FM.

Cristi Dulca, fostul selecţioner al naţionalei de tineret, dă startul petrecerii

Cristi Dulca, fostul selecţioner al naţionalei de tineret, a dat startul petrecerii pentru calificarea selecţionatei U21 a României la Campionatul European de tineret din vara anului viitor. Tehnicianul a vorbit şi despre situaţia lui Marco Dulca, fiul său, care s-a accidentat şi a ratat ultimele meciuri ale naţionalei pregătite de Mirel Rădoi.

“Suntem la Swansea, cu Marco. Astăzi va fi operat. Este un moment greu, dar asta este viața de fotbalist. Cam în 7-8 săptămâni cred că va fi apt, operația nu va fi grea, dar este necesară. Nu este ușor pentru jucătorii români în Anglia, mai ales dacă nu au crescut într-un mediu profesionist. Competiția face diferența, în campionatele mari sunt meciuri ca în Europa League. La noi sunt multe meciuri modeste”, a mai precizat tehnicianul de 45 de ani. Cristi Dulca a antrenat echipa naţională de tineret a României în perioada 2015-2016.

Cristi Dulca, fostul selecţioner al naţionalei de tineret, dă startul petrecerii
Cristi Dulca, fostul selecţioner al naţionalei de tineret, dă startul petrecerii
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!