Life

Fostul soț al Anamariei Prodan își lichidează toate proprietățile din România! Câți bani face dintr-o lovitură

Fostul soț al Anamariei Prodan pare decis să își lichideze toate proprietățile pe care le are în România și pe care, de ani buni, nu prea le mai folosește, el fiind stabilit, de multă vreme deja, în străinătate.
01.09.2021 | 15:06
Fostul soț al Anamariei Prodan își lichidează toate proprietățile din România! Câți bani face dintr-o lovitură
Anamaria Prodan si Tiberiu Dumitrescu au fost casatoriti si au impreuna doua fete Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În mijlocul disputelor în care este implicată Anamaria Prodan, unele legate de o presupusă despărțire de Laurențiu Reghecampf, primul soț al impresarei a preferat să fie cât mai discret, ba chiar pare să fi luat decizia de a ”uita” de România.

Fostul soț al Anamariei Prodan vrea să obțină zeci de mii de euro

Tiberiu Dumitrescu, fostul soț al impresarului Anamaria Prodan, a decis, pare-se, să rămână definitiv în Statele Unite, acolo unde se ocupă de destinul fetei lui și a fostei sale neveste, Sarah, tânăra fiind o jucătoare de baschet cu un viitor care se anunță strălucit.

Din acest motiv, Tiberiu Dumitrescu a decis să își vândă și să își închirieze proprietățile pe care le are în România, o mașină și un apartament de lux în cea mai căutată zonă a Bucureștiului. Și, evident, nu cere bani puțini, cu atât mai mult cu cât, probabil, nu se grăbește prea mult să intre în posesia respectivelor sume.

ADVERTISEMENT

Astfel, FANATIK a aflat în exclusivitate că Tiberiu Dumitrescu își vinde mașina, un Volkswagen Touareg cu o sumă impresionantă: 23.900 de euro, sumă care este, evident, negociabilă.

Tiberiu Dumitrescu își închiriază apartamentul pe o sumă fabuloasă

Fostul soț al Anamariei Prodan a decis să închirieze apartamentul pe care îl deține în zona Pipera, Tiberiu Dumitrescu dorind însă să âncheie un contract pe un minimum de un an.

ADVERTISEMENT

Prețul însă este destul de piperat chiar și pentru zona Pipera, el cerând nu mai puțin de 700 de euro lunar, plus o garanție de aceeași valoare. E adevărat, susține Tiberiu Dumitrescu, apartamentul cu pricina este recent renovat, are 80 de metri pătrați utili, două balcoane, două băi și trei camere, venind la închiriere complet mobilat și utilat.

Tiberiu Dumitrescu și Anamaria Prodan au rămas prieteni după divorț

Anamaria Prodan și Tiberiu Dumitrescu, un fost baschetbalist de succes, au fost căsătoriți timp de nouă ani, divorțul lor având loc în anul 2007. Cei doi au împreună după fete, pe Rebecca (22 de ani) și pe Sarah (21 de ani), cea din urmă călcându-i pe urme lui Tiberiu Dumitrescu în ceea ce privește cariera, ea fiind o jucătoare de baschet foarte apreciată în Statele Unite ale Americii, semnând, vara asta, cu echipa Cal Poly.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi foști soți a rămas una cât se poate de bună, în ciuda faptului că atât Anamaria Prodan, cât și Tiberiu Dumitrescu s-au recăsătorit și au făcut copii cu actualii parteneri de viață.

De altfel, spunea Anamaria Prodan despre divorțul de Tiberiu Dumitrescu, relația lor s-a sfârșit din cauză că deveniseră, de fapt, simpli prieteni, munca lor fiind cea care i-a făcut să ”uite” de intimitatea necesară într-o relație.

ADVERTISEMENT

”Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună”, povestea, la televizor, cu ani în urmă, Anamaria Prodan.

Tiberiu Dumitrescu se ocupă de cariera fiicei sale și a Prodancei

Tiberiu Dumitrescu care este, de fapt, cetățean american, și-a dedicat ultimii ani din viață carierei fiicei sale și a impresarului Anamaria Prodan, Sarah.

ADVERTISEMENT

Aceasta, o jucătoare foarte apreciată de baschet, a trecut, în acest an, printr-o operație dificilă, la genunchi, dar, din fericire, recuperarea a mers perfect, motiv pentru care a fost oferată de o echipă de baschet feminin foarte puternică din SUA.

„Sarah are o abilitate excelentă de a înscrie. Este un ‘monstru’ pe tabelă şi aduce o etică de muncă excelentă şi o mentalitate câştigătoare. Cu abilitatea ei de a marca şi cu duritatea ei fizică şi mentală devenim o echipă mai bună”, a spus antrenorul echipei cu care a semnat fiica lui Tiberiu Dumitrescu și a impresarului Anamaria Prodan, Sarah, Cal Poly, Faith Mimnaugh, pe site-ul oficial al clubului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri