Life

Fostul soț al cântăreței Mariah Carey trece prin momente cumplite. Fiul său de doar cinci luni a murit

Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey, a dezvăluit că fiul său de doar cinci luni a murit în urmă cu câteva zile. Acesta a povestit cu lacrimi în ochi tot ce s-a întâmplat.
08.12.2021 | 11:54
Fostul sot al cantaretei Mariah Carey trece prin momente cumplite Fiul sau de doar cinci luni a murit
Fostul soț al cântăreței Mariah Carey, momente cumplite. Sursă foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Momente cumplite pentru comediantul Nick Cannon. Fostul soț al cântăreței Mariah Carey și-a pierdut fiul de doar cinci luni weekend-ul trecut.

Bebelușul avea o tumoare la creier, iar medicii nu au reușit să-l salveze.

Comediantul a vorbit despre ultimele clipe din viața micuțului Zen pe canalul său de Youtube.

Fostul soț al cântăreței Mariah Carey trece prin momente cumplite. Fiul său de doar cinci luni a murit

Comediantul Nick Cannon trece prin momente greu de descris. Acesta a mărturisit că în urmă cu câteva zile, fiul său de doar cinci luni a murit.

ADVERTISEMENT

Cannon a ales să vorbească despre acest subiect pe canalul său de Youtube. Bărbatul nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar vocea i-a tremurat pe tot parcursul filmării.

Primele probleme au apărut când Zen avea două luni. Cannon și modelul Alyssa Scott au observat că bebelușul avea capul prea mare. Au mers imediat la doctor și s-a descoperit că exista o cumulare de lichid în creierul copilului.

ADVERTISEMENT

Medicii au recomandat o intervenție de urgență, pentru că tumora creștea foarte repede. Chiar și după operație, starea micuțului nu s-a îmbunătățit. 

Nick Cannon a povestit că a stat alături de fiul său până în ultima clipă. El și Alyssa Scott au decis să-l ducă pe micuțul Zen pe o plajă din California. Nu după mult timp acesta a decedat.

ADVERTISEMENT

Nick Cannon mai are încă șase copii

Zen era cel de-al șaptelea copil al fostului soț al cântăreței Mariah Carey. Vedeta mai are doi gemeni cu Abby De La Rosa. În decembrie 2020, Nick și Brittany Bell au devenit părinții unei fetițe, Powerful. Cei doi mai au și un fiu, Golden. Acesta are 4 ani.

De asemenea, comediantul are doi copii (gemeni) și cu celebra cântăreață Mariah Carey.

Cunoscutul om de televiziune și  Mariah Carey s-au căsătorit în anul 2008, în Bahamas. Cannon a depus actele de divorț în 2014, dar totul s-a finalizat doi ani mai târziu. Cei doi au decis să rămână prieteni de dragul celor doi copii pe care îi au.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, presa scria că Mariah Carey l-a presat pe comediant să semneze cât mai repede actele pentru ca ea să se poată mărita cu miliardarul James Packer.

ADVERTISEMENT