News

Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în casă. Agentul de poliție avea 45 de ani

Primul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în casă. Acesta avea 45 de ani.
09.07.2021 | 12:33
Fostul sot al Elodiei Ghinescu a fost gasit mort in casa Agentul de politie avea 45 de ani
Primul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Ciprian Mustață, primul soț al avocatei Elodia Ghinescu, a fost găsit mort în casă. Acesta avea doar 45 de ani și a lăsat în urmă o familie. El avea doi copii.

Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în casă

Ciprian Mustață a fost găsit fără suflare în propria casă, iar cauza decesului ar fi că bărbatul a suferit un infarct. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

ADVERTISEMENT

Astefel, a fost declarat decesul lui Ciprian Mustață, care era agent șef de poliție în Brașov, dar și director sportiv la echipa de fotbal din Râșnov. Un mesaj de condoleanțe a fost transmis chiar de cei de la echipa respectivă.

„Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi, la vârstă de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!, arată mesajul de pe Facebook.

Bărbatul avea probleme cardiace încă de anul trecut, dar cauza morții urmează să fie stabilită, în mod oficial, după efectuarea necropsiei. Ciprian Mustață avea două fetițe.

ADVERTISEMENT

„Fetițele lui aveau mare nevoie de el. Un tată, un coleg și un om deosebit”, a declarat unul dintre colegii bărbatului.

Elodia Ghinescu a divorțat de bărbat în anul 2002

Ciprian Mustață a fost primul soț al Elodiei Ghinescu, cu care aceasta s-a căsătorit după doar câteva luni de relație. Totul s-a schimbat între ei după ce avocata l-a cunoscut pe Cristian Cioacă.

ADVERTISEMENT

Motivul divorțului dintre cei doi a fost chiar polițistul, pentru că Elodia Ghinescu începuse să aibă sentimente pentru el. Aceasta și primul ei soț s-au separat în anul 2002.

„Am stat împreună patru luni, într-o garsonieră în Braşov. Apoi am hotărât să ne căsătorim. Am făcut cununia civilă la Braşov şi nunta în localitatea de unde sunt eu.

Toată această perioadă nu am avut nicio problemă. Totul s-a schimbat după ce l-a cunoscut pe Cioacă”, povestea Ciprian Mustață în urmă cu ceva timp, despre despărțirea de prima soție.

La doar câțiva ani după aceea, Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă. Soțul ei, Cristian Cioacă, a fost închis pentru uciderea sa.

ADVERTISEMENT