Life

Fostul soț al Oanei Cuzino a murit la spital. Care au fost cauzele decesului lui Yoav Shtern

A murit Yoav Shtern, fostul soț al Oanei Cuzino. Multimilionarul a fost internat în stare gravă la un spital din București în urmă cu 10 zile după ce a suferit un accident.
27.04.2022 | 13:24
Fostul sot al Oanei Cuzino a murit la spital Care au fost cauzele decesului lui Yoav Shtern
A murit fostul soț al Oanei Cuzino. Foto: Cancan.ro/ Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul soț a al Oanei Cuzino a murit, după ce săptămâna trecută a fost internat într-un spital din București. Chiar dacă inițial s-a crezut că multimilionarul a fost lovit cu o bâtă de baseball, oamenii legii au ajuns la concluzia că rănile lui Yoav Shtern au survenit în urma unui accident banal.

Fostul soț al Oanei Cuzino a murit în spital. Ce spun autoritățile despre decesul lui Yoav Shtern

Conform publicației Gândul, medicii au încercat timp de 10 zile să-i salveze viața fostului soț al Oanei Cuzino. Bărbatul a ajuns la spital pe 18 aprilie. Yoav era în stare foarte gravă. Avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plămâni.

ADVERTISEMENT

Pentru că rănile multimilionarului erau foarte grave, la Spitalul Universitar de Urgență Elias și-a făcut apariția și un echipaj al Poliției Snagov, care a anchetat cazul.

Chiar dacă inițial s-a crezut că fostul soț al Oanei Cuzino a fost victima unei agresiuni, autoritățile competente au ajuns la concluzia ca, de fapt, el a căzut de la înălțime, în curtea casei sale.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în timp ce fostul soț al Oanei Cuzino mergea cu spatele

După primele verificări, autoritățile au ajuns la concluzia ca Yoav Shtern s-a accidentat în timp ce mergea cu spatele, în curte casei unde locuia. Fostul soț al Oanei Cuzino ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru. El a fost găsit lângă o scară.

Multimilionarul de origine israeliana a intrat în atenția publicului din România în 2002, după ce s-a căsătorit cu Oana Cuzino. Cei doi au divorțat 12 ani mai târziu, în 2014. 

ADVERTISEMENT

Pe teritoriul țării noastre, Yoav Shtern deținea terenuri a căror valoare se ridicau la câteva milioane de euro. În anul în care s-a căsătorit cu Oana Cuzino, bărbatul ar fi avut mai multe afaceri în Marea Britanie.

Partenerii săi de la acea vreme l-ar fi acuzat de înșelăciune, iar Yoav Shtern ar fi fost reținut pentru o scurtă perioadă de timp.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate anterior, familia milionarului nu a vrut să comenteze starea de sănătate a acestuia și au trimis un punct de vedere conform căruia își doresc să se păstreze discreția.

ADVERTISEMENT
Tags: