Life

Fostul soț al Oanei Cuzino, în comă. Ce accident misterios a suferit afaceristul

Fostul soț al Oanei Cuzino, în stare gravă la spital. Afaceristul ar avea craniul spart și hemoragie cerebrală. De asemenea, și plămânii lui ar fi afectați din cauza unui accident.
21.04.2022 | 23:02
Fostul sot al Oanei Cuzino in coma Ce accident misterios a suferit afaceristul
Fostul soț al Oanei Cuzino, în comă. Ce accident misterios a suferit afaceristul. Foto: Colaj Faantik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fostul soț al Oanei Cuzino este în stare gravă la spital. Bărbatul ar fi fost atacat cu o bâtă și are leziuni asupra mai multor părți ale corpului.

Fostul soț al Oanei Cuzino, în spital în stare gravă

Fostul soț al prezentatoarei de televiziune este în stare gravă în spital și are craniul spart. Informațiile arată că afaceristul Yoav Stern este de o perioadă bună în comă din cauza stării sale de sănătate.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi internat în spital din București încă de la începutul acestei săptămâni, având fracturi craniene.

Conform Gândul, bărbatul ar avea hemoragie cerebrală și ambii plămâni afectați. Acesta primește îngrijiri medicale la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

ADVERTISEMENT

Sursele citate anterior mai arată și faptul că bărbatul ar fi suferit un accident misterios în urma căruia a ajuns în stare gravă la spital, motiv pentru care a fost alertată și poliția.

Dacă inițial ipoteza anchetatorilor a fost aceea că afaceristul de origine israeliană a fost bătut cu o bâtă de baseball, apoi ei au ajuns la concluzia că este posibil să fie vorba de un accident casnic. Mai precis, Yoav Stern a căzut în incinta casei sale din comuna Snagov.

ADVERTISEMENT

„Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient”, a transmis Poliția.

Ce au descoperit oamenii legii ajunși la fața locului

Conform informațiilor polițiștilor, bărbatul mergea cu spatele și a căzut lângă o scară într-un spațiu adânc de un metru.

ADVERTISEMENT

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară.

Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.Polițiștii din Snagov efectuează verifică, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Oana Cuzino și omul de afaceri au fost căsătoriți timp de 12 ani și au împreună o fetiță.

ADVERTISEMENT