Life

Fostul soț nu a recunoscut-o pe Raluca Bădulescu fără machiaj: „Cine ești? Transformers?”

Raluca Bădulescu a atras atenția aspra modului în care rețelele sociale și fotografiile editate pot afecta modul în care oamenii se raportează la realitate. Ce i-a spus fostul soț când a văzut-o fără machiaj?
10.04.2022 | 13:48
Fostul sot nu a recunoscuto pe Raluca Badulescu fara machiaj Cine esti Transformers
Fostul soț nu a recunoscut-o pe Raluca Bădulescu atunci când a văzut-o fără machiaj. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu a atras atenția asupra fotografiilor pe care oamenii le publică pe rețelele sociale și a subliniat că de multe ori acestea nu reflectă nici pe departe realitatea. Jurata Bravo, ai stil! a povestit ce i-a spus fostul soț, Vali Pungă, atunci când a văzut-o nemachiată.

Raluca Bădulescu de nerecunoscut fără machiaj. Cum a reacționat fostul soț când a văzut-o complet naturală

Raluca Bădulescu a recunoscut că s-a aflat în situația în care nici măcar fostul soț nu a recunoscut-o într-o fotografie. Recent, vedeta a fost trasă la răspundere și de urmăritorii de pe Instagram. Ea a publicat o imagine mult prea editată din punctul de vedere al publicului.

ADVERTISEMENT

În emisiunea Dimineața cu noi, difuzată pe Kanal D, jurata Bravo, ai stil! nu s-a ferit să recunoască faptul că îți retușează pozele. Însă, aceasta susține că e important că oamenii să conștientizeze că există o diferență majoră între social media și realitate.

„M-am uitat la mine într-o zi, nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane publice, o chestie care a devenit virală pe Tik Tok. Nu aveam gene, nu aveam extensii, nu aveam perucă, nu aveam toate alea…

ADVERTISEMENT

M-a sunat fostul meu soț, Vali, și mi-a zis, ‘Băi băiatule! Cine ești? Transformers? Optimus Prime?’. Adică… nu semănam! Băi, dar n-aveam legătură. În unele cazuri, există situații și situații”, a spus Raluca Bădulescu, conform VIVA!.

„Tânăra generație este cea mai influențată”

Vedeta se teme că noile generații nu vor mai ști să trăiască în afara rețelelor sociale. Raluca Bădulescu le avertizează pe tinere că femeile pe care le admiră pot avea operații estetice sau pot apela la ajutorul programelor de editare.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mult aș vrea să ne adresăm tinerei generații. Tânăra generație este cea mai influențată, trăiește numai cu ochii în Instagram, pentru Instagram, se inspiră de la divele de pe Instagram.

Trebuie să înțeleagă că unele poze sunt prelucrate cu acele programe pe care le am și eu în telefon. Ori se uită la multe dintre vedete și aleg să apeleze la operațiile estetice în dorința de a ajunge să arate precum modelele lor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

E un pericol real. Instagramul nu este realitate! Nimeni nu e cam ca în pozele de pe Instagram, și asta putem vedea ușor”, a adăugat jurata Bravo, ai stil!. 

Raluca Bădulescu a apelat de mai multe ori la ajutorul medicului estetician și a vorbit deschis despre acest subiect de fiecare dată, însă consideră că nu trebuie să faci nimic în exces.

„Eu cred în chirurgie, însă… trebuie să există un echilibru și să iei în considerare ce spune medicul”, a declarat Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT