Sport

Fostul star NBA Dennis Rodman se roagă pentru sănătatea dictatorului nord coreean Kim Jong-un

23.04.2020 | 16:39
Fostul star NBA Dennis Rodman se roaga pentru sanatatea dictatorului nord coreean Kim Jongun
ADVERTISEMENT

Agenţiile de presă internaţionale au difuzat în ultimele zile informaţia conform căreia şeful statului nord-coreean, dictatorul Kim Jong-un, ar avea grave probleme de sănătate şi nu se ştie dacă va supravieţui.

Dennis Rodman urmăreşte cu grijă ce se întâmplă cu Kim Jong-un

Kim Jong-un are numai 36 de ani, însă a fost adus de urgenţă la spital în stare critică şi a fost supus unei intervenţii pe inimă. Fostul star NBA, Dennis Rodman, se roagă pentru sănătatea dictatorului, cu care se află într-o relaţie de amiciţie.

ADVERTISEMENT

Conform ultimelor ştiri difuzate însă de americani, care se ştie că sunt mari duşmani ai lui Kim Jong-un şi al regimului său, starea de sănătate a dictatorului s-ar fi înrăutăţit şi mai mult şi că acesta s-ar afla pe patul de moarte.

Nu vrea să creadă că liderul nord-coreean ar avea probleme cu adevărat

Cel mai excentric jucător din marea echipă a lui Chicago Bulls, care a cucerit şase titluri, a declarat postului TMZ: “Sper că este doar un zvon ceea ce am auzit că se întâmplă cu mareşalul Kim Jong-un. Sper din toată inima că nu e adevărat că ar fi bolnav. Sper să aud cât de curând veşti bune despre starea lui de sănătate”.

ADVERTISEMENT

Totodată, cel supranumit Viermele cât timp s-a aflat sub panouri în NBA, unde a fost cel mai bun recuperator, a recunoscut faptul că se roagă ca prietenul său, în cazul în care ar avea probleme de sănătate, să le depăşească şi să se facă bine.

S-au cunoscut în 2013

Cei doi s-au cunoscut prima dată în 2013 şi un am mai târziu Rodman aducea la Phenian o echipă de baschetbalişti americani, care au susţinut un meci demonstrativ spre deliciul lui Kim Jong-un.

ADVERTISEMENT

Kim Jong-un nu este singurul şef de stat cu imagine proastă care se numără printre prietenii fostului star NBA. În propria ţară preşedintele SUA Donald Trump este extrem de antipatizat inclusiv de foarte multe nume sonore din sport.

Rodman e prieten şi cu Donald Trump

Nu este cazul şi pentru Dennis, care este amic la cataramă cu preşedintele american şi care spune că e foarte importantă revenirea liderului nord-coreean pentru că el şi Trump să găsească soluţiile cele mai bune pentru instaurarea păcii între cele două popoare.

ADVERTISEMENT
Tags: