Fotbal intern

Fostul stelist Gabi Iancu și-a cerut iubita de soție de Valentine’s Day. Video. Cum arată bomba sexy care i-a furat inima. Galerie FOTO

15.02.2019 | 00:05
Fostul stelist Gabi Iancu și-a cerut iubita de soție de Valentine's Day

Gabi Iancu, fost jucător la FCSB, și-a cerut iubita de soție chiar de Valentine’s Day. Jucătorul care a semnat în urmă cu numai trei zile cu Dunărea Călărași a pregătit totul în detaliu, iar planul său s-a dovedit în final un real succes. Vezi imaginile cu Ioana în galeria foto de mai sus!

Fostul stelist Gabi Iancu și-a cerut iubita de soție de Valentine’s Day

Deși are numai 24 de ani, Gabi Iancu se află în regres din punct de vedere profesional. După ce a plecat de la Viitorul în 2017, an în care a marcat un gol decisiv, în urma căruia constănțenii au câștigat primul lor titlu din istorie, Iancu a dispărut din prim-plan.

A semnat cu Termalica din Polonia, acolo unde a prins 14 partide într-un sezon. La startul acestei stagiuni s-a întors în România, la codașa Voluntari, unde nu a jucat mai deloc însă, astfel că în iarnă s-a despărțit de gruparea ilfoveană.

Dan Alexa l-a convins pe Iancu să vină la Dunărea Călărași, jucătorul semnând contractul la începutul acestei săptămâni. Gabi Iancu ar putea debuta pentru noua sa echipă în weekend, în partida extrem de importantă cu FC Voluntari, tocmai fosta echipă a atacantului.

Gabi Iancu are trei selecții la naționala U21, însă nu a făcut niciodată pasul spre prima reprezentativă.